Så var det plutselig helg??

Categories Blogg

Det har vært en rar dag i dag, med hodet fullt av tanker har jeg ikke akkurat vært produktiv. Men sånn er det bare noen ganger, noen ganger har man mer enn nok med seg selv. Det som derimot gjorde meg glad i dag var at bøkene jeg sendte før helgen er begynt å komme frem, så nå krysser jeg fingrene for at alle får de snart.

Min datter var hjemme i dag til min store glede, men dagen startet med et splæsj for hennes del. Litt før klokken 12 kom hun subbende ned trappa her, det er noen som kan ligge å dra seg til langt på dag.
To ostesmørbrød ble kastet i ovnen, og et stort glass med oboy ble laget klart. Men når alt var ferdig og hun endelig skulle sette seg ned for å nyte dagens første måltid skjedde det, og i stolen satt jeg og lurte på om russetiden egentlig var over.

For jeg skjønte ingenting når jeg hørte at noe rant utover hele gulvet, jeg lurte et sekund på om hun var edru der hun satt. Jeg kunne forstått det dersom jeg hadde hørt at glasset veltet eller gikk i gulvet først, men alt jeg hørte var lyden av noe som rant utover gulvet.
Nei mamma, jeg sitter ikke her og heller utover gulvet” utbrøt min datter før jeg rakk å åpne kjeften, det var tydelig at hun skjønte hva jeg tenkte.

Og noen tar livet helt med ro….

Helt oppgitt stilte hun seg opp fremfor meg, og i hånda sto hun med et tomt glass. Et glass som tilsynelatende så helt ut ved første øyekast, men når hun snudde glasset skjønte jeg det. For midt på glasset hadde det løsnet en liten bit, det hele så litt merkelig ut. Så denne onsdagen startet med en aldri så liten husvask, både vegger og gulv måtte vaskes.

Frodig og grønt ute…

Det verste var spisestuestolene mine, nå må jeg gjøre alvor av noe jeg har tenkt på lenge. Jeg kan nemlig ikke ta av trekkene på stolene mine, så nå må jeg kjøpe en møbelrense maskin. Egentlig var det like greit at det skjedde i dag, for de stolene mine trenger å bli renset. Vi går enda rundt og tørker opp oboy flekker, helt utrolig at et glass med oboy kan lage så mye kaos.

Jeg lurte også på om det hadde rablet for gubben min også når han kom hjem i dag, for når han kom smilende hjem fra jobb i dag og meddelte at nå var det var det helg tenkte jeg ikke på at det var helligdag i morgen, og dermed ble det en gledelig overraskelse. Og siden både far og sønn har fri på fredag også så får vi mange dager sammen, det eneste som mangler nå er solen…

7 kommentarer

7 thoughts on “Så var det plutselig helg??

  1. Fikk boken i posten idag. Nå har jeg fri helt til mandag så da skal den bli lest i løpet av disse dagene. Gleder meg♥️
    God helg til deg og dine. Klem fra Solveig

  2. Er du sikker på at du må kjøpe rensemaskin? Noen Fargehandel-butikker leier ut, til en billig penge. Mulig andre også gjør det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *