Så var det helg igjen…

Categories Blogg

Jeg har vært så urolig i det siste, jeg kjenner angsten gripe tak i meg uten at jeg vet hvorfor.
Det er så utrolig slitsomt å ha det sånn, og nå har jeg kjent på det hele uken.
Men det verste er at jeg ikke vet hvorfor jeg er så urolig, det er akkurat som om kroppen min prøver å advare meg om at noe kommer til å skje.

I går kom min datter hjem på perm, hun skulle egentlig ha opptaksprøve på Haakonsvern i dag.
Men i dag våknet hun opp med full feber, dermed måtte hun utsette prøven. Jeg er så utrolig stolt av min datter, hun gir seg ikke før hun har oppnådd det hun drømmer om.

Når jeg var på hennes alder hadde jeg ikke peiling på hva jeg ville bli, men hun har vært fast bestemt på at hun ville ha en jobb som ga mening. Det var derfor ikke en overraskelse når hun kom hjem og sa at hun hadde søkt seg inn på politihøgskolen, og jeg tror den jobben kommer til å passe henne bra.

Jeg ser hvor godt hun trives i militæret, og hvor mye hun har vokst på den tiden hun har vært der. Jeg vet hun klarer alt hun går inn for, og jeg er så takknemlig for at jeg har fått følge henne så langt i livet. Nå håper jeg bare hun kommer seg igjen, det hadde vært synd om hele helgen går i vasken.

Jeg kan ikke tro at vi snart er i Juni, det føles ut som om vi nettopp har startet på Mai måned.
Tiden går så fort for tiden, og jeg føler ikke at jeg har fått noe ut av våren i år.
Været har vært så skiftende disse månedene, og jeg kan ikke huske at vi har hatt så lave temperaturer før.

I dag var Hjorten i min hage, og klokken var ikke mer enn 1230. Noe må gjøres, for selv om de nå ligger unna blomstene mine så gjør de stor skade. Hele hagen er full i hull og avføring, det er ikke akkurat et pent syn. Jeg har prøvd å klage til viltnemnda men har ikke fått svar, jeg tror jeg må be naboen sende inn en klage på vegne av nabolaget. Men han som leverte sondematen fikk seg litt av et syn i dag, det er nok ikke hver dag han leverer mat til en som har tre levende hjort i hagen…

2 kommentarer

2 thoughts on “Så var det helg igjen…

  1. Hjort er flotte dyr, men de kan gjøre stor skade. Med de foranstaltningene du har tatt, tror jeg blomstene får være i fred. Ha en fin pinsehelg du og familien din.❤️❤️❤️

    Hilsen
    Inger Lise

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *