Så lite kan gjøre så mye…

Categories Blogg

Reklame | BGA

I går fant jeg ut at det var på tide, julepynten skulle endelig se dagens lys igjen.
Jeg elsker denne tiden på året, og det er nå jeg virkelig får bruk for denne BPA ordningen. For uten assistentene hadde jeg vært hjelpeløs, for de er mine armer og bein når jeg trenger det som mest.
Hva som skjer neste jul aner jeg ikke, men blir det kommunal ordning så kan jeg vel se langt etter å pynte selv.

Det er så lite som skal til, to julestjerner gjorde underverker. Vi får ta ting litt etter litt, skape litt julemagi hver dag. Dessuten er det så herlig og se en liten gutt oppdage noe nytt hver gang han kommer hjem fra skolen, da blir gleden over pyntingen dobbel så stor. Jeg blir like fasinert hver gang over hva han legger merke til, selv de minste detaljer får han med seg.

Julepynten er en ting, men når han igår også jublet over de nye pleddene jeg hadde skaffet meg måtte jeg smile.
Men jeg skjønner godt at han likte de for det gjorde jeg også, jeg falt pladask for de nydelige høstfargene på de pleddene. Jeg syns de ga en fin brytning i stuen, det ble en lun atmosfære i sofaen med en gang de kom på plass. BGA er en ny nettbutikk for meg, men det blir ikke siste gangen jeg shopper der.

Jeg er så fornøyd med mine to pledd, fargene passet så bra sammen og det ble svært så innbydende i sofaen. Så jeg skjønner godt at en liten gutt hoppet opp i sofaen med en gang han kom inn i går, det blir vel krangling om det hjørne i kveld. Dersom du også likte pleddene så kan du finne de HER.

Mangler bare å få på juletrekkene på putene nå…

I dag hadde jeg planlagt å kjøpe inn tre små gardinstenger, spørsmålet er bare om jeg får gubben med ut. Det er nemlig han som er hjemme i dag, men selv om han egentlig er min assistent i dag så tror jeg det må mye bearbeiding til før han pynter huset.
Det er rart det der, hvor mye enkelte mannfolk hater juleforberedelser men blir så fornøyd når kjerringa har ordnet. Far og sønn er helt like, de tror begge at julepynten bare dukker opp på magisk vis.

Men jeg er fornøyd med det lille jeg har fått til så langt, ikke minst de deilige pleddene jeg har fått i hus. Nå gjenstår det bare å se om jeg får prøve de, jeg har nemlig to sniker her som har tatt fullstendig eierett over to pledd. Ytterdøren har også fått litt julepreg, og ja jeg ble inspirert av Vibbedille. Jeg har to reinsdyr igjen som skal opp, og de er helt nydelige. Vi er i det minste i gang, og med den tiden det har tatt så langt så er jeg glad det er en stund til jul enda…

5 kommentarer

5 thoughts on “Så lite kan gjøre så mye…

  1. Så koselig dere får det 😀 Mitt mål er å være ferdig pyntet i stua og ute innen leggetid på fredag, klarer eg det er eg i rute 🙂 Fikk meg nye tenner i dag så det er muuulig det blir litt forsinkelser hehe Men, det er meldt sol på torsdag og da bør eg få opp alt ute 🙂

    Kos deg du også 😀

    1. Gratulerer med nye tenner!! Så fantastisk at du fikk ordnet det før jul💜🌹
      Ja jeg er litt tidlig ute med pyntingen i år, men det er det en grunn til. Jeg har nemlig lært av erfaring, jeg har blitt innlagt så mange ganger på denne tiden , så i år skal jeg gjøre alt klart i tilfelle det skjer igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *