Så ble det flatt…

Categories Blogg

En minigraver kom på tunet i går, og det var da jeg skjønte at gubben hadde gitt opp. Planen om å grave jordhaugen i hagen ut for hånd måtte han gi opp, det var så mange tunge steiner inni haugen at det ble for tungt. Så han måtte krype til korset og leie en minigraver, og det skulle vise seg å være et godt valg.

Sånn var det før, men nå er skråningen forsvunnet...

Gubben heiv seg i gravemaskinen rett etter jobb i går, og der ble han sittende.
Først klokken 22.05 sa han seg fornøyd, da hadde han endelig fått den flate hagen han har ønsket seg så lenge. Sånn er det når man bosetter seg i en fjellskråning, da kan man ikke forvente at hagen er flat.

Jeg hadde nesten glemt hvor bratt det var før, men når jeg gikk i gjennom gamle bilder kom minnene tilbake. Som dere sikkert har fått med dere så er gubben og jeg svært ulike, han skal alltid ta lettvinte løsninger mens jeg har ingenting i mot å bruke litt tid og krefter. Jeg elsket å klippe gresset i de bratte skråningene, jeg fikk trening og terapi på samme tid.

Her blir det blomsterbed…

Den samme holdningen kan jeg ikke si gubben hadde, hver gang han innså at gresset måtte klippes kom glosene. Jeg kunne høre glosene helt inn, og det er det eneste minuset med at deler av hagen nå er blitt flat. Jeg mister underholdningen, det blir ikke det samme nå som hagen er flat. Det som er positivt er at jeg nå har fått enda et blomster bed, nede med muren skal jeg plante mange rhododendroner i ulike farger.

 

Det tror jeg blir et fantastisk syn når de vokser seg til, og jeg klør i fingrene etter å begynne med arbeidet. Men i dag kom regnet tilbake med full kraft, det bøtter ned ute. Så nå sitter jeg her og drømmer om bedre vær, men ut i fra værmeldingen må jeg nok smøre meg med tålmodighet en stund til. Skulle nesten tro det var høst ute, vinden uler og regndråpene slår inn mot vinduet. Så denne helgen blir tilbrakt innendørs, noe annet er det ikke vær til…

2 kommentarer

2 thoughts on “Så ble det flatt…

  1. Bra jobba med å få det flatt der 🙂 Fint når man slipper den bratte hellinga – og heller kan plante vakre rhododendro i kanten der 🙂 Lag dere fine dager – og god pinse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *