Regnet øser ned…

Categories Blogg

Jeg blir så daff av dette været, det er ikke så altfor mye man kan finne på når regnet plasker ned.
Klokken ble faktisk 11.45 før jeg kom meg opp i dag, og da sto to søsken klar i gangen.
Storesøster hadde nemlig lovet lillebror en tur på lekeplassen i dag, og det hadde ikke en liten gutt glemt kan du tro.
Jeg tror storesøster angret på løftet sitt i dag tidlig, for ute plasket det ned.
Fra senga hørte jeg de velkjente trommelydene på vinduet, jeg ville egentlig bare bli under dynen.

Men når to søsken forsvant ut døren fant gubben ut at nok var nok, nå skulle kjerringa opp. Som vanlig gikk det i lynets hastighet, så fort at enkelte kroppsdeler fikk seg et etterlengtet løft.
Plastikkirurgi er oppskrytt, ihvertfall for meg. For jeg har gubben, og han utfordrer tyngdekraften hver helg. Jeg føler meg 20 år yngre hver lørdagsmorgen, gubben skulle egentlig ha startet sitt eget firma. Lette bivirkner som svimmelhet og kortidshukkommelse kan forekomme, men til gjengjeld får du en dag med sprettrumpe og struttende bryster.

Helt perfekt før du skal ut på nattelivet, en luftetur med gubben kan gi de utroligste resultater. Men husk på at det har kun en varighet på 24 timer, etter det vil kroppsdelene gjenoppta sin opprinnelig form.
Så nå sitter jeg her som en tyve åring igjen, ikke verst på en lørdag.

Det var ikke lenge to søsken var ute, en liten gutt ble fort våt i regnværet.
Vi skjønte fort at her måtte vi finne på noe inne, og igjen ble Lego redningen.
Jeg har forsøkt å forklare gubben at dersom han er smart og lærer en liten gutt å bygge etter bruksanvisning så slipper han selv å bygge, men jeg har en mistanke om at gubben elsker det innerst inne, for han blir som et lite barn hver gang han setter seg ned rundt bordet.

Så med andre ord så har det vært en rolig lørdag, denne vinteren er i ferd med å regne bort. Jeg håper virkelig værmeldingen slår til neste uke, for det er nemlig meldt snø.
Som vinterbarn selv så elsker jeg snø, det var sikkert grunnen til at jeg trivdes så godt i Vardø. Jeg lengter alltid tilbake dit på denne tiden av året, Bergen er ikke en vinterby akkurat. Savnet etter snødekte ruter og en meter med snø vender tilbake hver vinter, men her sitter jeg mens regnet plasker ned.
Enda godt dagene er korte, her får man bare skru opp lyden på TVen og glemme regndråpene som bøtter ned…

3 kommentarer

3 thoughts on “Regnet øser ned…

  1. Godt vær å være inne i etter en liten tur ut. Lego er jo kjempegøy, så det kan hende mistanken din er rett. Min sønn blir misunnelig når de minste får byggeprosjekter til jul. ❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *