Plutselig var tiden der…

Categories Blogg

Så var vi inne i den tiden igjen, og jeg ser rundt meg hvor mye folk stresser.
Det er på det samme viset hvert eneste år, folk løper beina av seg for å bli ferdig i tide.
Det er fryktelig å tenke på at enkelte stresser så mye at de risikerer egen helse, det er rett og slett sørgelig.
Julen handler om samhold og nestekjærlighet, det handler ikke om hvor mange pakker man får under treet.

I går var det Black Friday og køen kjøpesentrene mylderet over av mennesker. Det var nesten så jeg ikke turte å sende ut assistenten for å handle i går, jeg var redd for at hun ikke kom seg tilbake med det første.
Derfor valgte jeg å sende henne tidlig ut i går, jeg tok ingen sjanser rett og slett. Selv valgte jeg å bli hjemme, med min kjøpesenter angst har jeg ingenting å gjøre på Black Friday.

Nei Black Friday er ikke noe for meg, ikke har jeg tro på at det er så billig heller. Jeg hadde lagt helt andre planer for denne fredagen, med første advent på søndag var det på tide og finne frem litt julepynt.
Jeg begynner alltid i det små, jeg syns det er koseligere og fylle på med litt julepynt hver dag fremfor å ta alt opp med en gang, på den måten har en liten gutt noe og glede seg til hver dag.

Jeg har aldri sett en lykkeligere gutt enn i går når han kom hjem fra skolen og oppdaget stjernene i vinduene.
Det er ingenting som varmer mer enn barnegleden over førjulstiden, og jeg er så takknemlig for at jeg får oppleve det enda en gang. Når jeg ser hvor glad han blir over små ting blir jeg varm om hjertet, men det som er så fint i år er at han er nå blitt så stor at han husker.

Tradisjon tro heiser minstemann julelys i flaggstangen.
Eføyen min ble klippet ned i lengden, og vipps så fikk adventsstaken min nytt liv.

“Kan jeg få ta opp den store nissen mamma, og sette den i gangen der han bruker å stå hvert år” lurte en liten gutt på i dag, og det var da jeg skjønte at han har lagt merke til mine juletradisjoner.
Det gir meg en trygghet for fremtiden, mine barn vil føre mine tradisjoner videre. Men i år er jeg bare fylt med en takknemlighet så stor, etter syv år med ALS kan jeg igjen se frem til nok en julefeiring sammen med mine kjære…

3 kommentarer

3 thoughts on “Plutselig var tiden der…

  1. Veldig enig med deg . Nyt førjulstiden og dropp alt stresset. Det å pynte og være sammen med de man har er vel det viktigste vi kan gjøre enten vi er veldig julete eller ikke.Koselig julepynt du har.

  2. Her finnes ikke julestress 😊. Vi er en liten vennegjeng som feirer julaften i lag, jeg føler meg inderlig heldig som har dem i livet mitt. Vi holder gavene små, kjøpt eller hjemmelaget – alltid preget av omtanke. Dermed blir å finne gaver bare en koselig syssel.
    Siden jeg bor alene, så er det enkelt å velge. Pynter om jeg har lyst – litt og litt slik du gjør – eller så lar jeg være.
    Det var en vakker refleksjon rundt liten gutt og tradisjoner. Glad for at du kan ta med deg den opplevelsen 😃. Beste ønsker for en gledelig førjulstid til deg og dine, Vivian 😘.

  3. Du har sansen for å gjøre det hyggelig rundt deg – på alle måter. Nyt tiden fremover💝

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *