Plutselig kjente jeg det…

Categories Blogg

Selv om helgen alene har gått fint så kjente jeg på det idag, når jeg så gubben kom inn døren her klarte jeg ikke holde tårene borte.
Det var da jeg innså hvor anspent jeg har vært hele helgen, hvor utrygg jeg egentlig har vært. Det er rart med det, når man bruker så mye krefter på å være sterk så glemmer man hvor sårbar man egentlig er.
Jeg har vært så fokusert på å holde maska hele helgen, fokusert på at denne helgen måtte gå rundt. Men når jeg så gubben falt hele korthuset sammen, først da kjente jeg hvor mye krefter jeg har brukt i helgen.

Jeg var så glad når jeg våknet idag, helgen gikk nå mot slutten.
Formen har heller ikke vært bra i helgen, for selvfølgelig fikk jeg den månedlige akkurat når gubben skulle reise bort.
Blodtrykksfall og kvalme har ført til at jeg nesten ikke har turt å forlate godstolen.
Det er nemlig så enkelt med gubben, får jeg blodtrykksfall så hiver han meg i senga på et blunk. På den måten unngår jeg de verste anfallene, han tar meg med engang han ser jeg blir dårlig.

 

Derfor har jeg kun holdt meg inne denne helgen, for det siste jeg ville var å påføre assistenten og meg enda mer stress.
Men idag var jeg glad for at det var søndag, men mest av alt var jeg glad for at gubben fikk denne helgen borte.
Min datter dro for å hente han på flyplassen, men ikke før hun hadde hentet en skolegutt hos besteforeldrene.
Han skulle nemlig være med å hente pappaen, det fikk vi grei beskjed om i går før han dro. Men det virket som om han hadde glemt pappaen totalt når min datter kom for å hente han.

For det viste seg at det var ikke bare han som hadde vært hos besteforeldrene i helgen, min lillebror hadde tatt med seg sine unger på besøk også.
Så det var ingen tvil om han hadde kost seg det siste døgnet, og helgen ble avsluttet med hopp og sprett på Flipzone i dag. Flipzone er en trampolinepark innendørs for barn i alle aldre, og vi har planlagt å feire seks års dagen til en skolegutt der.

Når vi snakker om bursdag så hadde pappaen med seg en bursdagsgave fra bestefar i Vardø med seg hjem i bagasjen, for han var også invitert til Narvik i helgen.
Men når en skolegutt først fikk beskjed om at han måtte vente til bursdagen med å åpne gaven ble det full baluba her, for i følge en skolegutt hadde bestefar sagt at han kunne bare åpne den nå. Han kikket på pappaen for å få bekreftelse, og når han sa det var greit så ble stua fylt med jubelhyl.

Papiret ble revet av i full iver, og når hodet til Darth Vader kom til syne på en svær legoeske ble en skolegutt helt i hundre.
Så nå vet vi hva resten av kvelden skal brukes til, far og sønn sitter allerede rundt bordet og jobber.
Mor derimot sitter i godstolen og slapper av, glad for å få gubben hjem igjen og for at alle er samlet igjen…

8 kommentarer

8 thoughts on “Plutselig kjente jeg det…

    1. Ja Star Wars er vel noe som har vært det store for mange vil jeg tro, her har alle guttene vært igjennom den perioden. Stor klem tilbake, håper dagen har vært god 💖

  1. Nå kan du slappe av – alle er samlet <3 Det er tryggheten det 🙂
    Mine gutter har vokst opp med Star Wars – og selvfølgelig har jeg kommet inn i denne verden også 😀 Og sett alle filmene!! Og hunden min heter jo LEIA som prinsessen i Star Wars 🙂

    Lag deg en fin dag <3

    1. Ja nå har jeg ikke tall på hvor mange ganger jeg har sett de filmene opp igjennom årene , med tre gutter i hus så blir det en del 😅Ha en strålende dag du også Mette , håper den blir god 💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *