Plutselig fikk jeg veldig god tid

Categories Blogg

Guri hvor deilig det var å komme hjem , når bilen endelig stoppet utenfor huset pustet vi alle lettet ut. Jeg må ærlig innrømme at jeg var rimelig lei på slutten der , ti dager i bil tilsammen er jaggu meg nok. Tror det samme gjaldt gubben også , jeg kunne høre hvordan pusten endelig slapp taket når bilen stoppet. Men jeg har nå hatt den beste sjåføren , med noen finnmarksgloser i ny og ne har han fått oss frem til målet hver dag uten problemer.

Ved første øyekast kunne vi konstatere at huset sto ihvertfall , men hva som ventet oss når døren ble åpnet visste ingen av oss. Jeg kjenner guttene mine , de har mange gode egenskaper men rydding er dessverre ikke en av de. Det er vel litt typisk gutter i den alderen , jeg tror jeg må sende de på husmorskurs.

Blomstene på trappa står like fint

 

Vi kjente det med engang vi kom inn , en ubestemmelig lukt hadde fylt huset. Jeg skjønte ikke hvor lukten kom ifra med engang , så jeg måtte sende gubben ut på jakt. Når kjellerdøren ble åpnet så ble det klart , lukten kom nedenifra. Det skulle vise seg at frysedøren ikke var lukket igjen , og nå var all maten ødelagt. Før vi dro hadde gubben kjøpt en svær pose med reker , og lukten stammet ifra den.

En ting var ihvertfall sikkert , assistenten som kom på jobb idag skulle ihvertfall ikke kjede seg. Arbeid var det mer enn nok av , og en haug med klesvask ventet. Er det ferie så er det ferie , og her i huset har alle hatt ferie fra alt. Men nå venter hverdagen igjen , så idag måtte huset ordnes.

Jeg har sovet såååå godt inatt , jeg våknet ikke før gubben sto i døren kl 09.00. Jeg har ikke engang hørt at assistenten har ringt på døren, og jeg pleier normalt sett og våkne av den minste ting. Etter det klarte jeg ikke sove lenger , men jeg var i det minste uthvilt. Jeg har savnet senga mi , og det var så herlig å legge seg ordentlig igjen.

Så kjekt å se storebrødrene igjen

Isak var så glad for å komme hjem igjen , og lekekameratene sto ivrig på døren idag. Det beste med å komme hjem ifølge en liten gutt var lekene , han hadde savnet rommet sitt. Jeg hadde ikke kommet meg inn døren engang før han kom løpende ut i Kaptein Sabeltann kostyme , ingen tvil om at han var fornøyd.

Jeg har merket noe idag , jeg har fått så innmari god tid igjen. Det er ihvertfall tydelig at jeg er kommet i godstolen igjen , og idag har jeg kunnet skrevet innlegg uten avbrytelser. Heldigvis har gubben ferie ut uken , og i tillegg er svigermor på besøk. Så hverdagen må vente litt til , og jeg skal nyte disse siste dagene for alt hva de er verdt….

2 kommentarer

2 thoughts on “Plutselig fikk jeg veldig god tid

  1. Så godt å komme hjæm selv om d var litt av ei lukt som møtte dokker !Har vært ute for d samme etter en ferietur, ikke nokka særlig !😁😁Isak kosa sæ nok med vennen sine, lekan og rommet sitt !😊💖Dokker får kose dokker ilag og nyte de siste feriedagan, her e d tåka og vi håper på at den forsvinner snart !😊🤞Klæm !💥😊💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *