Plutselig ble det vinter…

Categories Blogg

Kontrastene var til å ta og føle på idag, for plutselig kom vinteren tilbake.
I går fikk jeg mitt ,første vårtegn, men idag sto jeg opp til et hvitt teppe.
Det begynte i det små, lette små dun som falt lydløst mot bakken.
Men noen få ble plutselig til flere, og før jeg hadde fått sukk for meg var bakken dekket. Så nå er det bare å finne frem skiene igjen, jeg vet i det minste om en som blir glad i dag.

Snøengler…

En liten gutt kommer til å bli ellevill i dag, for er det en som er glad i snø så er det han.
Det er på dager som denne jeg virkelig kjenner på det, det eneste jeg har lyst til å gjøre er å løpe ut i snøen for å lage snøengler med en liten gutt.
Jeg har alltid elsket snøen, jo mer jo bedre. Det var vel derfor jeg trivdes så godt i Finnmark, der fikk jeg virkelig føle på vinteren.

Det er noe beroligende over å se små hvite dun falle mot bakken, og det til tross for at det gjør det vanskeligere for meg å komme meg ut.
Jeg håper virkelig at jeg får den nye rullestolen snart, Nav har i det minste innvilget søknaden min om ny stol. Men ting tar så forbanna lang tid i dette systemet, det hjelper heller ikke på at Koordinatoren min er delvis sykemeldt for tiden.

Jeg merket det når jeg var ute i går, min nåværende rullestol blir bare verre og verre å sitte i. Jeg klarer nesten ikke kjøre den lenger fordi den er blitt altfor stor for meg, jeg er jo ikke akkurat den største dama lenger.
Egentlig burde jeg ha blitt satt på en fetekur, feite meieriprodukter hver eneste dag.
Gubben kaller meg bare for teskjekjerringa, jeg er i fjærvektstørrelse i forhold til han.

Gubben måtte starte ettermiddagen med måking i dag, det var vel ikke helt det han hadde sett for seg. Jeg skulle gjerne ha byttet plass med han, for jeg elsker alt som har med fysisk arbeid å gjøre. Dessverre blir det lite fysisk arbeid på meg lenger, det nærmeste jeg kommer den følelsen er når gubben hiver meg over skulderen.
Nå sitter jeg her og nyter synet av Kong vinter, ja og gubben da som måker snø som om det sto om livet. Jeg trenger ingen vinterstorm som tildekker vinduene mine, den delen tar en finnmarking seg av…

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Plutselig ble det vinter…

  1. NAV er ikke delvis sykemeldt, og en rullestol tildeling kan ikke være avhengig av at en person er på jobb.
    Eller når jeg tenker litt nærmere etter kan det tenkes at det er mye ved NAV dom er delvis eller helt sykemeldt….
    Lag deg en fin kveld.

    1. Jo faktisk er de avhengig av Koordinatoren, hjelpemiddelsentralen er avhengig av å få et pristilbud fra Koordinatoren min , og før de får det kan de ikke gjøre noenting. Så her må jeg bare smøre meg med tålmodighet, og satse på at hun svarer til slutt. Jeg prøvde å ringe for å høre om noen andre kunne ta den oppgaven, men det var vanskelig i disse covid tider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *