Påskehandelen er unnagjort…

Categories Blogg

For en kveld vi fikk i går , i går fikk jeg beviset på at jula varer helt til påske. Vi hadde nemlig en liten julaften i går her , ja for overraskelsene ble mange og overdådige. Jeg visste at det var noen pakker på vei , og i går kom de altså frem. En liten gutt skulle få påskegave fra bestemor i Vardø , og i tillegg hadde en av dere lesere sendt en hel eske til familien. Den første esken en liten gutt ville åpne var akkurat denne esken , og vi fikk alle sjokk når vi så alt som var inni.

Det var påskegodt til hele familien , penger til en liten gutt , to nydelige påskeegg som jeg kunne henge opp , ballonger og en påskehare , ja hele gulvet var fullt opp med påsketing. Igjen kom tårene over all den godheten vi får , selv gubben ble rørt der han satt. En liten gutt var helt i hundre her , ivrig viste han frem hver eneste ting. Enda et magisk øyeblikk ble skapt , og det var takket være omtanken til en godhjertet dame. Tuuuusen takk kjære Tove , jeg håper jeg får muligheten til å gi deg en god klem engang. Den nestekjærligheten du viser betyr så uendelig mye , så uendelig mye mer enn du tror.

Den neste gaven var fra bestemor , og nok engang jublet en liten gutt. Et fullstappet påskeegg ble vist frem , og like etter ble to nye gensre også pakket frem. En liten gutt stoppet plutselig helt opp , slo ut med hendene og så på meg.
“Nå får vi en fin påske mamma , se så mye vi har fått” 
Vi gikk alle til sengs med et smil rundt munnen i går kveld , lykken var til å ta og føle på.

Dagen i dag startet like hektisk som jeg hadde sett for meg , men jeg var bare lettet over at spabehandlingen med gubben var overstått. Jeg fikk heldigvis en liten hvilepause etter dusjen , aldri har jeg satt mer pris på sondematen før. Det var nemlig eneste grunnen til at gubben lot meg hvile , for han ville egentlig ta påskehandlingen med det samme.

Men i det alarmen på sondematen varslet om at den var tom var det ingen bønn lenger , nå skulle påskehandelen unnagjøres. Jeg forventet at det ville være kaos på butikken , men jeg ble gledelig overrasket når vi ankom butikken. Det var nemlig ikke på langt ner så mange folk som jeg hadde sett for meg , takk og lov for det. En tom handlevogn forble ikke tom lenge , jeg stusset et øyeblikk på om vi ikke måtte ha to vogner. Men det gikk så vidt det var , med en haug på vognen kunne vi endelig trille mot kassen.

Jeg er en av de som handler hver dag , jeg har aldri klart å holde meg til ukehandling. Det er bestandig så vanskelig og beregne hvor mye vi trenger , og det er alltid noe som blir glemt. Så du kan trygt si at jeg ikke er så begeistret for høytids handling heller , seks dager med mat måtte handles inn. Men nå er jeg bare glad for at vi har fått det også unnagjort , nå er det heldigvis bare litt pakking igjen så er vi klar. I morgen bærer det endelig avgårde med hele gjengen , og jeg gleder meg som en unge her jeg sitter…

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *