Påskegåte nr 3

Categories Blogg

Disse to dagene har flydd avgårde , i dette øyeblikket sitter vi i bilen på vei hjem. Heldigvis har vinden stilnet i løpet av natten , og det er nok min mor spesielt glad for. Hun er nemlig ikke så begeistret for høy sjø når vi skal ta ferger , men det ser ut som det blir en rolig overfart idag også. Vi har hatt det helt fantastisk her , og jeg kommer til å savne den nydelige utsikten. Samtidig skal det bli godt å komme hjem igjen , nyte siste rest av påsken i rolige omgivelser.

Det som også nærmer seg slutten er mine påske mysterier , her kommer den siste gåten min for i år , så får vi se om dere tar denne også.

Tusen takk til alle som har engasjert seg , det har vært en fryd og følge med på hva dere har funnet ut.

Så nå skal jeg få hjelp av familien i morgen til å trekke tre heldige vinnere , og forhåpentligvis tar det ikke så lang tid før jeg kan annonsere hvem det er.

Fortsatt god påske til dere alle , nyt den til det fulle….

 

En mann ble funnet skutt i sin egen bil. Det fantes ikke kruttslam på kroppen hans, noe som indikerte at drapsmannen hadde avfyrt skuddene fra utsiden av bilen.

Det merkelige var imidlertid at alle vinduene var lukket og dørene låst og det fantes ikke kulehull hverken i vinduer eller bilen forøvrig. Det eneste kulehullet var i mannes hode. Hvordan var han blitt drept?

Rettigheter: tegninger.no
11 kommentarer

11 thoughts on “Påskegåte nr 3

  1. Han var skutt utenfor bilen, som var ulåst. Deretter ble han plassert i bilen og bilen ble låst med nøkkelen, som morderen hadde funnet på offeret.

  2. Akkurat denne gåten hadde jeg i påskerebusen til familien 😉

    Mannen sitter i en bil uten tak, dermed ingen merker av kulehull ellers.

    Håper dere får fine dager resten av påsken også!

  3. Jeg googlet og fant svaret og da blir det juks å late som om jeg tenkte det ut på egen hånd.

  4. Først tenkte jeg at han var så høy at han satt med hodet opp gjennom et sånt solluke på taket av bilen, vet ikke helt om d kalles d, takluke heter d. Men så tenkte jeg d er nok få som er såååå høy, så jeg tenkte mulig at han ble skutt gjennom luken. Men så var d med cabriolet som er myyyye mer sannsynlig. Jeg tenkte og på ei rute kunne være knust, for den den kan jo være lukket men knust. Men her kom d nok fra oven. Det som kommer fra oven skal jo liksom være noe positivt, men ikke for denne karen stakkars. Tusen takk for påskekrimgåter, fint hjerna får trimmer litt også. He he 😉🐥🐥🐥😀 påskeklem fra Synnøve

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *