Overlegen seier…

Categories Blogg

Denne søndagen har gått fryktelig fort, ja hele helgen har egentlig rast avgårde. Jeg syns ikke jeg har fått gjort noenting denne helgen, men på tross av det så har ikke tiden stått stille akkurat. Men i dag kom jeg meg ut, for idag var det hjemmekamp for laget min datter spiller på. Det skulle vise seg å bli en målrik fotballkamp, jeg sluttet å telle til slutt, men jeg tror det endte 7-1 i favør oss. Isak har fått herjet fra seg, faktisk så mye at han sovnet på sofaen når han kom hjem.

Min mann har prøvd å henge med på tempoet til en liten gutt, men det gikk kun 5 minutter før han innså at slaget var tapt. Jeg tror jeg må vurdere å skaffe meg en egen assistent som kun er med meg på kamp, for den gubben min går meg på nervene i blant. For en som desidert ikke er verken fotball interessert eller har peiling, så har han ihvertfall mye å si.

Herregud, hva er det den idiot dommeren blåser for nå “!! 

Det er offside kjære” prøvde jeg rolig å forklare.

“OFFSIDE? Hvem pokker trenger det, skyt nå bare ballen i MÅL”! 

Men han ga seg ikke der…

“Og hvorfor blåser dommeren så hardt i fløyten, det høres jo ut som han har svelgt hele dritten”! 

“De må jo LØPE da, de står jo bare og henger bak der”!! 

På dette tidspunktet ledet vi 5-1 og jeg skjønte ikke hva han hisset seg opp for…

“Men kjære da, de spiller jo forsvar, noen må jo passe på bak også “sa jeg en smule oppgitt.

“Drit i forsvar, få ALLE frem”! 

Det var ikke før siste målet var i nettet at det snudde…

“Bra kamp”!! applauderte han på sidelinjen.

Skjønner du hva jeg har og stri med, jeg holder jo på å gå fra vettet 🤣Heldigvis er det en lekeplass like ved banen, så etter en stund forviste jeg far og sønn dit, mor måtte få litt fred.

Når Isak kom opp igjen fra lekeplassen og begynte å rope “ut med pakket, ut med pakket” ja da var det på tide å dra hjem. Han har nemlig lagt sin elsk på en reklame på TVen, og nå går han rundt og roper dette uansett hvor han er.

Men jeg er nå glad for at jeg kom meg ut i dag. Nå sitter jeg her og prøver å få varmen i meg igjen, for det er ikke tvil om at vi går mot kaldere tider. Jeg konkluderte med at nå måtte jeg få bestilt meg den varmeposen jeg så på nettet, for de jeg får fra hjelpemiddelsentralen er helt ubrukelige.

Nyt kvelden dere fininger, så blogges vi nok i morgen også 🧡

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *