Oppskrift på lykke

Categories Blogg

Det er lite som skal til, lykke i de små ting er ofte det beste. Vi har vært hjemme i hele dag, men hva gjør vel det i dette været? Men idag var det liksom ingen mellomting, jeg fant ikke roen. For når det blir for varmt i solen selv for meg , ja da er det varmt da. Problemet var bare at i skyggen var det for kaldt igjen , en kald vind i nakken bidro til at teppet måtte letes frem.

De faste lekekameratene til Isak er borte i helgen, da var det bra at en liten jente var kommet på besøk til Breistein. For like nedenfor oss ligger en liten hytte, og nå hadde hyttegjestene ankommet. Deriblant en liten jente på samme alder som Isak, og de har hatt glede av hverandre i dag.

Litt småkjekling har det nå vært, men sånn er det når de begge vil bestemme like mye. Men et telt og naboen sin henger løste floken, og når far i huset festet sjørøverflagget på hengeren så var alt glemt. Plutselig var de ute på bølgene blå, hengeren var omgjort til den sorte dame. 

Jeg sliter veldig med hendene mine i solsteiken, jeg får så voldsomt til eksem. Soleksem som føles som brannsår sprer seg på hendene, og sånn er det hver sommer. Men i år var jeg føre var, jeg gjorde innkjøp av hansker. Problemet er bare at de ikke er behagelige å ha på, de er stive og altfor tykke. Jeg tror jeg må få noen til å enten hekle meg eller strikke meg noen sommerhansker, for nå er jeg lei.

Så nå smører jeg hendene med Aloe vera for å lindre litt, og håper på at dette går over snart. Noe skal det alltid være, det er ikke mulig å nyte uten å få et problem eller to i gjengjeld. Men ikke tale om at det skal få ødelegge disse dagene, det nekter jeg og finne meg i.

Gubben har så og si kapitulert, noe som skjer hvert år på denne tiden. For når varmen stiger så går han ned for telling, han takler ikke varmen i det hele tatt. Det var en av grunnene til at han begynte å arbeide i går kveld, da var endelig temperaturen lav nok til at gresset kunne klippes. Så jeg ble sittende ute til halv elleve i går kveld, og Isak holdt koken til ti. Men da var det til gjengjeld over, og han sov til ni idag.

Vi har hatt en god søndag alle sammen, og det beste er at vi enda har en fridag igjen. Første overnatting til ferien har vi også bestilt, planen er å bestille de andre overnattingene ikveld. Nå ligger jo alt tilrette for oss, og det er kun takket være dere. Vi er helt overveldet begge to, for dere har snart dekket hele turen. Med baksmell på skatteni i år for oss begge så ble reisebudsjettet vårt plutselig redusert, men dere kom som noen reddende engler. Vi er for evig takknemlig, tusen takk holder ikke lenger….

6 kommentarer

6 thoughts on “Oppskrift på lykke

  1. Hva med å kjøpe hvite bambus hansker på apoteket. Jeg smører meg på hendene og tar på hanskene.

  2. Skulle akkurat inn og tipse om det samme som Liv. Bamboo eksemhansker og Bomullsvanter fra Apotek1 hjelper meg hver som når soleksemen blomstrer som verst. Begge er hvite og tynne.

  3. Eg har vært plaget med soleksem siden eg var 13 år, er nå 47…Men så begynte eg å bruke ein solkrem som heiter P20. Og når eg bruker den får eg ikkje soleksem, tar eg på en annen så får eg eksem. Så er virkelig verdt å prøve,den lukter ikkje godt, er tynn og kan farge av på klær, bare så det er sagt. Men er fantastisk god i bruk😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *