Operasjon opprydding…

Categories Blogg

Idag hørte jeg på fuglekvitteret at det var fint vær ute, det var en glad melodi utenfor soveromsvinduet mitt. Endelig kunne jeg stå opp til en nesten skyfri himmel og sol, det har ikke vært for ofte i det siste. Det var ihvertfall ingen tvil om at jeg måtte benytte meg av muligheten som finværet brakte med seg, jeg måtte hente en liten gutt i barnehagen.

Men før det hadde vi et prosjekt å starte på, kjelleren måtte ryddes. Jeg følte meg litt som den slemme stemoren når jeg sendte assistenten ned i kjelleren, på den første godværsdagen ble hun forvist ned. Men kjelleren er liksom blitt hennes prosjekt, og når hun kun er her to dager i uken så må tiden benyttes godt.

Nå er ihvertfall boden ferdig malt, og gubben har snekret hyller. Derfor kunne vi idag begynne opprydningen, så nå ser det ut som jeg endelig får den boden jeg har drømt om lenge. En ryddig og organisert bod, nå er alle bokser merket og plassert godt synlig. Men dette er bare begynnelsen, vi har en hel gang å rydde opp i før vi er ferdig. Likevel er jeg godt fornøyd, for i forskjellen er stor fra hvordan det engang var.

 

Før

 

Etter

Plutselig var tiden der, det var på tid å få skrotten opp av godstolen. På sånne dager som denne er det bare en fryd å komme seg ut, og jeg ser stor forskjell siden sist vi gikk for å hente en liten gutt i barnehagen. Overalt har det spiret og grodd, selv den fargeblinde kan se hvor grønt og frodig det er blitt. Det er ikke bare fargene som har blomstret frem, duftene som bare en vår kan bringe frem slo imot meg idag.

Det er alltid godt å se hvor glad en liten gutt blir når jeg kommer, og jaggu har han det godt. For det er ikke hvem som helst som kan ta plass på rullestolen og bli kjørt helt hjem, og idag hadde han til og med fått med seg noe å knaske på. For jeg kom midt under frukten, derfor var han så heldig å få med seg en kopp med frukt i.

Forbipasserende dro på smilebåndet når vi kom kjørende, men en liten gutt knasket upåvirket videre tross all oppmerksomheten. Vi fikk en fin tur hjem i solskinnet, og vi ga turgåere langs vår vei noe å fryde seg over.

En liten gutt finner stadig opp nye leker som mammaen også kan være med på, derfor måtte vi leke litt ute når vi omsider kom hjem. Rødt lys har jeg ikke lekt siden de eldste barna var små, men idag fant en liten gutt ut at denne kunne jo mamma også være med på. Det ble mye latter når mor stadig kom nærmere med rullestolen, og når det var mor sin tur til å stå så skremte en liten gutt vettet av mammaen sin.

Det er så godt å være med en liten gutt, for han finner muligheter der vi ser begrensninger. Han tilpasser leken etter meg, og det gir meg nye muligheter. Så idag har vi to lekt ute i gaten alene, og det gjør meg så godt. For som han sier, “du passer på meg mamma, og jeg passer på deg”….

3 kommentarer

3 thoughts on “Operasjon opprydding…

  1. Det ble en flott bod👍 Det er utrolig hvor kreative barn kan være, og ikke minst løsningsorientert. Det varmer mitt hjerte å lese hvor flink Isak er å involvere deg i leken ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *