On the road again…

Categories Blogg

Det er sikkert fint å fly, du kommer deg ihvertfall fort frem. Men det er noe spesielt med å kjøre , to personer som sitter sammen i timevis mens landskapet bretter seg ut fremfor oss .  Akkurat nå er klokken 09.45 , og jeg er så vidt begynt å komme meg etter dagens morgengymnastikk. Tradisjon tro sitter gubben og småbanner bakom rattet, yrkessjåføren har havnet bakom to trailere.

Vi har kommet oss et godt stykke fordi Voss , og vinterlandskapet tar oss godt imot. Der kom han seg forbi trailerne, så nå er en gubbe fornøyd igjen , ja enn så lenge ihvertfall . Det er rart det der , jeg har alltid elsket å kjøre bil , men å være passasjer har jeg hatet som pesten. Da passet det ekstra godt at jeg fant meg en yrkessjåfør til gubbe , det har vært utallige krangler om det rattet kan du tro .

Men nå elsker jeg å sitte på , det kjekkeste jeg gjør nå er å kjøre på tur . Spesielt på lengre turer for da blir opplevelsene mange . Dessuten får vi kvalitetstid sammen , vi får pratet mye sammen . Nå kom Dolly Parton på radioen , guff opp lyden kjære! Har jeg nevnt at jeg er en Country jente? Jo jeg er det , jeg var hun jenta som kunne danse sving hele natta.

Plutselig var vi kommet oss opp på fjellet, -16 grader og sol. Vi kunne ikke fått et bedre kjørevær, i tillegg ligger snøen tett. Solstrålene speiler seg i det hvite teppet ,  det blinker krystaller så langt øyet kan se . Tenk å være så heldig med været, hvis dette holder seg så får vi det fantastisk. Nå er klokken 11.57 og vi er nettopp passert Hemsedal.

Jeg syns det går fort , men så hjelper det at jeg har noe å gjøre på, jeg bruker tiden på å skrive til dere. Men ikke uten utfordringer , det er jaggu ikke lett å skrive med øynene på humpete veier og med sola i trynet. Men jeg storkoser meg , jeg har en snill mann som forer meg med yndlings chipsen underveis , og kjøper det jeg vil ha . Ja for når han ikke må være effektiv, ja da går det bare godt .

Nå er klokken 14.40 og vi nærmer oss med stormskritt . En liten time igjen nå, så blir det Grand hotell . Åååå jeg gleder meg så mye , og med det avslutter jeg dette innlegget. Det kommer nok et innlegg i bilder utpå kvelden engang , men inntil da skal denne turen nytes …

Livet er herlig 💜

4 kommentarer

4 thoughts on “On the road again…

  1. Hei der! For en deilig beskrivelse av en herlig kjøretur! ❤️ Jeg har vært på tur uten dekning noen dager, og har gledet meg til å lese dine hverdagsskildringer! ❤️ Kos dere!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *