Nye muligheter står for dør…

Categories Blogg

Ja da var vi her igjen, helgen er over og en ny uke er begynt.Ingen av oss aner hva uken vil bringe, men at vi har fått nye muligheter er det ingen tvil om. For de fleste av oss blir denne uken akkurat lik forrige uke, med jobb, trening, hus og barn. Men helt lik blir den likevel ikke, dagene er like forskjellig som deg og meg, du må bare se etter de små tingene.

Jeg har sovet forferdelig dårlig inatt, jeg vil ikke gå inn på problemene nå, men det kommer et innlegg om det ved en senere anledning. Som vanlig sitter jeg i godstolen under mitt brune teppe og fryser, jeg fryser konstant på denne tiden av året. Heldigvis har vi peis, men idag manglet vi ved til min store fortvilelse.

“Det er jo badstu her inne” sukker gubben oppgitt når han kommer hjem fra jobb. Jeg derimot kan ikke skjønne hva han prater om, der jeg fortsatt sitter under mitt brune teppe. Nå når det endelig er begynt å bli normal temperatur, han får gå på trappa og sette seg.

Det er sikkert ikke bare meg som nå lengter etter sol og varme, til og med gubben uttrykte det i helgen. Jeg gleder meg til å kunne trille ut i det jeg går i, slippe å kle på meg ti lag med tøy for en halvtime ute. Mye mer enn det klarer jeg nemlig ikke, det er surt og guffent ute.

Jeg har ikke hørt noe fra barnehagen idag, derfor var jeg fryktelig spent på å høre hvordan dagen hadde vært for en liten gutt. Isak er i barnehagen når de åpner, 06.55 står en rastløs far og en trippende glad gutt og klorer på døra. Som regel er det Isak og nabogutten som er først, dermed har de en liten luke der til å prate om helgen.

“Vet du hva bestefar sa i helgen, MANNSKIT”

Dette var ihvertfall det en gutt fortalte at han hadde startet dagen med å fortelle, selvfølgelig tenkte jeg. Men de hadde tydeligvis brukt de minuttene godt, for noe mer enn det hadde ikke en gutt å fortelle, ihvertfall ikke om den saken. Jeg kunne puste lettet ut, og klappe meg selv på skulderen for å være føre var.

01.03 er datoen, da skal nemlig det nye firmaet overta. I ettermiddag hadde vi nytt møte med de, og foreløpig høres det lovende ut. Jeg håper jeg nå snart kan begynne å puste ut, at jeg endelig kan begynne å leve igjen. Det er drømmen vi alle har tror jeg.

Jeg har en viktig oppgave idag, jeg må sende en melding til fotball treneren til min datter. Nå er nemlig vintersesongen startet. De har spilt to kamper allerede som jeg ikke har fått gå på, dette siden de ble flyttet til kvelden i siste liten. Jeg må spørre om en oversikt, jeg kan ikke se at dette er lagt ut.

Det klør i hele meg, jeg vil så gjerne være med. Jeg blir sur og irritert for hver kamp jeg går glipp av, men her i huset må alt planlegges. Så idag må jeg bare etterlyse en oversikt, for dette betyr så mye for meg, dette er en mor-datter tid…

2 kommentarer

2 thoughts on “Nye muligheter står for dør…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *