Nok en deilig dag

Categories Blogg

Det er ingen tvil om at sommeren er kommet til Bergen , for når selv jeg syns det er varmt ja da er det varmt. I dag bar det rett opp på Flaktveit med en liten fotball gutt , han var temmelig spent der han satt bak i bilen. Heldigvis var storesøster med i dag , og siden hun er en erfaren fotball spiller så måtte hun svare på tusen spørsmål fra en liten gutt.

“Jeg er litt skeptisk Dadda , var du også det når du var liten?” Hvor han tar ordene ifra vet jeg ikke , men at han tar etter de voksne er det ingen tvil om. Men når han kom frem forsvant alt av nerver , plutselig var det som om han vokste en meter. Det var helt fantastisk å se på de små , de klarte seg mye bedre enn jeg hadde forutsett. De var så flinke , makan til energi har jeg ikke sett før. De strålte ut på banen , og spesielt når de vant den ene kampen sto jubelen til himmelsk.

I strålende solskinn hadde heiagjengen det godt , til og med finnmarkingen ble ivrig. For en som ikke er interessert i fotball så hadde han mye på hjertet , det spilte ingen rolle hva reglene var. Han hadde sine egne regler , om de var riktig eller ei var det ikke så nøye med. Men han skal ha for engsjementet , så dersom en liten gutt fortsetter med fotball så tror jeg at jeg må kjøpe en fotball regel bok til gubben.

Lykkelig dro vi hjem , middagsplanleggingen ble lagt i bilen. Vi skulle nemlig få besøk av et vennepar fra Voss i dag , derfor bestemte vi oss for å bestille pizza. Lage mat i denne varmen fristet ikke , spesielt ikke for gubben som måtte ha laget den. Vi hadde knapt kommet hjem før gjestene kom , og det blir alltid stormende jubel med de i nærheten. Det var så kjekt å se de igjen , vi har ikke sett de på et halvt år. Med seg hadde de sin hund , en korthåret chihuahua. Samme rase som vi har , så idag fikk Simba en lekekamerat.

Plutselig dukket mine foreldre også opp , og vi fikk en hyggelig stund ute i solen. Denne helgen har vært fantastisk på alle måter , det har gått i ett hele helgen. Det liker vi , spesielt for mor og sønn som liker at det skjer noe. Men jeg regner med at jeg kommer til å sove godt i natt , for nå er jeg temmelig ferdig. Nå gjenstår det å se om det blir barnehage streik til uken , for da skal mor virkelig få kjørt seg…

PS : Under ligger en videosnutt , hør nøye etter for en liten gutt har noe viktig å si…

1 kommentar

1 thought on “Nok en deilig dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *