Nest siste

Categories Blogg

Kvelden i går ble helt fantastisk , Mosjøen sviktet ikke. Vi tok ingen sjanser igår , vi måtte forsikre oss om at vi fikk plass på vår nye favoritt spisested. Derfor var det første punkt på listen når vi kom frem , gubben måtte plukke opp telefonen for å ringe. Vi hadde lykken med oss , et ledig bord ble reservert.

Vi rakk egentlig bare og hive bagasjen i fra oss før vi måtte løpe , ja og i tillegg var gubben fri for snus noe som medførte til at tempoet ble ekstra høyt. Vi saumfarte gågaten på jakt etter en kiosk , men denne gangen hadde vi ikke hellet med oss.

Tiden løp rett og slett ifra oss , snusen måtte vike for mat. Endelig skulle magen fylles opp , etter lydene å bedømme så var det tydeligvis på høy tid. Tippen Gastro er virkelig en plass for kjøttelskere , ihvertfall om du spør meg. Jeg måtte bare bestille det samme som sist , og heldigvis er svigermor med. For denne retten er ment for to personer , litt dyrt men mye mat for pengene.

Jeg har spist over evne hele ferien , og igår var intet unntak. Det var like nydelig som jeg husket , og selv om ventetiden var over en time så var det verdt å vente på. Jeg “rullet” ut av døren etterpå , ja det tror jeg vi alle gjorde. Da passet det bra med en kveldstur , vår firbeinte venn måtte luftes.

Vi fant oss en fin gang og sykkelsti langs elven , og i enden av den kunne gubben endelig puste lettet ut. En bensinstasjon dukket opp , kvelden var reddet. Nå var klokken så mye at det var på tide og finne senga , og det skulle vise seg at en liten gutt hadde en plan for denne natten. Gubben fikk nemlig grei beskjed når vi kom på rommet , han skulle ligge med mammaen sin.

Det ble litt av et rabalder , jeg har aldri følt meg så populær som jeg gjorde igår. Verken stor eller liten ville gi seg , men det gikk som jeg hadde forutsett til slutt. Gubben måtte gi seg til slutt , det ble campingsenga på han i natt. En liten gutt var så fornøyd , hos mamma var det visstnok trygt og godt.

Dagens etappe startet som den alltid gjør , mye senere enn vi hadde planlagt. Vi er nok blitt litt for glad i sene kvelder , vi legger ikke merke til at klokka ringer. Men vi kom oss omsider avgårde , og nest siste etappe kunne begynne. Idag var det Trøndelag som ventet på oss , og denne etappen syns jeg er forferdelig lang. Det har nok med minner fra en svunnen tid , jeg ser tilbake på nattkjøring med illsinte skrikende unger i baksetet.

Heldigvis er den tiden over , Isak er eksemplarisk når det gjelder bilkjøring. Så lenge han har Ipad og noe og knaske på så er han fornøyd , men så hjelper det også på at svigermor er i baksetet med han. Dagens etappe har gått like knirkefritt som de andre , og nå går hele kjøreturen mot slutten. Imorgen er siste dagen langs landeveien , tenk at vi nå nesten er hjemme. Nå må dere bare minne meg på å ringe hjem , jeg har nemlig en mistanke om at det er noen der hjemme som har en oppryddningsjobb og gjøre før vi kommer hjem….

Her kan vi ikke gå mamma , for her bor trollene

7 kommentarer

7 thoughts on “Nest siste

  1. Så godt at turen hjemover går så fint. Har kost meg masse med reisebrevene dine. Den maten i Mosjøen ser helt fantastisk ut. God tur videre og kjør pent 🙂

  2. Så koselige bilder, og med en liten overnattingsgjest 😀 Herlig! Klart det er trygt hos mamsen 🙂 Ser ut som ferien har vært topp 🙂

  3. Vakker natur, god mat, (ser alldeles nydelig ut)og verdens beste sengekompis, da kan det ikke bli bedre.🥰 Ja, det høres kjent ut, det der med “opprydding før vi ankommer”. Samme prosedyre hver gang. Barå krysse fingrene, og håpe på det beste. Så mange fine bilder. Sier det igjen, må ha vært en fantastisk ferie…👍😊❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *