Når ting fungerer…

Categories Blogg

Idag kjenner jeg hvordan det bobler inni meg, jeg er irritabel, sur og grinete. Ingen god kombinasjon når man er lam akkurat, og slett ingen god kombinasjon når man trenger hjelp til alt heller. Jeg kan ikke gå å gjøre andre ting, jeg kan ikke forlate rommet for å være litt alene. Egentlig så hadde jeg trengt en rulletur alene i rullestolen, men ute har frosten ankommet i løpet av natta.

Så her sitter jeg med mitt dårlige humør, lei av omgivelsene og egen tilværelse. Det gjør det heller ikke bedre at gubben prøver å tulle det bort, det virker mot sin hensikt. Jeg tenner på alle plugger, men han gir seg ikke. Noen ganger er det fullstendig knute på tråden.

Rettigheter:tegninger.no

 

Hele familien får gjennomgå når han begynner, ja til og med Isak får merke det. For idag skulle han prøve den nye fjernstyrte bilen som han fikk til jul, men den ville pappaen også prøve. ” Neeeei pappa, det er min bil, jeg vil prøve først “, ropte en fortvilet liten gutt. Men pappaen ga seg ikke før guttungen la seg ned på alle fire og vrælte ut all sin frustrasjon . Ja sånn går no dagan…

Svigermor reiste også i dag, en uke er rett og slett ikke nok. Jeg føler vi ikke har fått noe ut av dagene, ihvertfall ikke så mye som jeg hadde håpet på. Men om en måned går hun av med pensjon, så da håper vi å se mer til henne. Det er fryktelig lange avstander, dyrt er det også. Det har vært så koselig å ha henne her, det betyr så uendelig mye for oss.

Har jeg fortalt dere om alarmen jeg har fått? En alarm jeg selv kan utløse om natta når jeg trenger hjelp. Du vet gubben som aldri våkner?? Det er ikke noe problem lenger🤣Inatt var jeg uheldig å komme borti, og gubben spratt så fort opp av senga at trusa ble liggende igjen i senga, ingen tvil om at den fungerer 🤣Så når han irriterer meg på dagen, så får han igjen på natta, denne var glimrende.

Skulle nesten tro det var krig, for det er jo rene flyalarmen som går. Rart at ikke hele huset våkner egentlig. Vi har også prøvd å bruke den fra en etasje til en annen , men det gikk ikke så bra. For når jeg trykker nede så hører jeg alarmen ringe oppe, men på grunn av noe som må være dårlig signal så er det ikke bestandig den fungerer. Det har medført til fullstendig panikk hos meg, for jeg kan ikke rope når jeg ligger med Bipap masken på.

Vi har jo fortsatt stor mangel på assistenter, så nattevakt kan vi se langt etter. Selv om jeg mener de kan beordre de som er hjemme på jobb. Så da må gubben være nattevakt, og siden alarmen var så ustabil oppe, så måtte han og Isak flytte ned igjen.

Så når jeg kom borti knappen inatt så var jeg et lite øyeblikk redd for at han trillet både meg og alarmen utendørs. Jeg klarte i det minste å vekke en dypt sovende snorkende gammel gubbe, ja raskere vekking har jeg ikke sett maken til. En sånn skulle jeg ha hatt til guttungen også, da hadde det ikke blitt mye forsoving lenger 😅…

PS : Nå fikk vi beskjed om at flyet til svigermor er kansellert, så kanskje vi er heldige og får beholde henne en dag til. Det hadde vært noe det 🤗

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *