Når gubben gjør ting han ikke kan…

Categories Blogg

Jeg er heldig jeg, heldig som har en så fantastisk mann. Stor og sterk bærer han meg rundt, han kan forvandle en upraktisk uteplass til en gågate i fra gravemaskinen, og han slutter aldri å overraske. Men det er to ting (eller fire) som han sliter med, og en av disse tingene kan sette han totalt ut av spill!

Gi den mannen en datamaskin, nettbrett, eller smarttelefon og sett han til å gjøre noe, ja da har du gjort det store. Hvordan jeg vet det?? Jo fordi jeg har prøvd ! Flere ganger! Senest i går!

“Kjæææære, hvorfor kommer det en d istedenfor en h

Jeg skulle nemlig prøve å delegere fra meg litt arbeid, så jeg tenkte at en mail klarte han sikkert å sende. Men det skulle vise seg å være starten på et komikkshow, en time med totalt kaos!!

“Pokker da, hvorfor er det en strek der”? 

“Ikke en B, jeg skal ha en Aaaaaa”! 

” Hvor er mellomrom liksom” 

“Sa*an i HEL*ETE, nå forsvant det”!!! 

Ved min side hang en gubbe over sofaen mens han trykket telefonen opp i ansiktet på meg.

“Se DA! Teksten forsvant“! 

“Jeg er litt opptatt kjære, jeg kan hjelpe deg når jeg er ferdig” prøvde jeg meg på, mens jeg var opptatt med å svare på de ti andre mailene som var kommet den dagen.

“OPPTATT?? Teksten er jo FORSVUNNET”!! 

Jeg gløttet forsiktig til siden, lettere redd for det synet som ville møte meg.

“Se da”!! 

Der satt han, min bedre halvdel, han jeg valgte å si ja til (angrer ikke altså) fremfor presten. Men nå hadde noe tatt over kroppen til min kjære mann, jeg måtte blinke med øynene for å se.

Rettigheter: tegninger.no

 

Bildet lyver ikke, eller joooo kanskje litt 😂 Men jeg skal si deg at det er ikke langt i fra. Faktisk ble jeg så skremt at jeg var inne på tanken om å få tak i en heksedoktor av noe slag, noe eller noen hadde tatt over min mann, noen som har nummeret til Åndenes makt? 

“Har du sjekket om den ligger i utboksen din” sa jeg lavmælt og spak, jeg ville nødig skremme det udyret som hadde funnet veien til sofaen min.

“UTBOKS?? Er det flere bokser?? Sa*an i Helv*te”! 

På dette tidspunktet var jeg så stresset over den skikkelsen som nærmest hang over meg, at jeg ikke så noe annet valg, jeg måtte bistå med litt hjelp.

Så etter noen utbrudd med “har du røyka sokka dine” og “forbanna mannshit”, jeg tror ordet svettpung også ble nevnt opp til flere ganger, så klarte han det faktisk. Mailen ble sendt avgårde til mottaker, ja ikke bare en gang men TO! 

Dette var altså igår, og nå gruer jeg meg bare til en ting, idag må jeg høre om han har fått svar…. 

PS : Gubben har selvfølgelig lest innlegget, og lo godt selv om han prøvde å leke snurt 😅

 

10 kommentarer

10 thoughts on “Når gubben gjør ting han ikke kan…

  1. Herlig historie!
    Nydelig fortalt!

    Fint å ha en sterk mann😀
    Fint for han, og resten av familien, at du er rå på data👍

    Takk for en god leseopplevelse👏

  2. Fantastisk 😂lo godt 😀 og de uttrykkene han kommer med, er typisk, i alle fall for øsr- Finnmark, for de hører jeg her hjemme titt og ofte fra min samboer, som er fra Tana 😂🤣

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *