Når gubben får en overraskelse i postkassen…

Categories Blogg

Jeg tror noen må ha slått meg i svime i går kveld , jeg har total blackout fra det øyeblikket hode traff puta. Vage minner fra en mars landing er det siste jeg husker , noe jeg virkelig håper faktisk er reelt. Men så gikk jeg også til sengs med den jæv#### hodepinen en person kan få , et migreneanfall som kunne ha satt ti ville hester ut av spill.

Helt i ørske våknet jeg klokken 06.15 , og plutselig innså jeg at jeg hadde gått glipp av dagens ene høydepunkt. For i dag spratt en liten gutt opp av senga , så fort at gubben lurte på om han hadde sovet i det hele tatt. Barnehagen var for lengst glemt , alt som sto i hodet på en liten gutt nå var betong. Det var tid for litt far og sønn tid , to arbeidskarer gjorde seg klar for en ny arbeidsdag.

Så siden jeg var helt i svime og ikke fikk med meg starten på dagen så var jeg snar med å sjekke Messenger i dag når jeg sto opp. Aldri har jeg sett et større glis på skjermen , et stort smil som sa mer enn tusen ord. Et smil som ga meg en perfekt start på dagen , hans smil smittet over på meg.

Men det er ikke det eneste høydepunktet i dag , for i dag kom en pakke som jeg har ventet på. Jeg har nemlig fått min egen partnerincrime , en annen ALS syk som jeg har fått god kontakt med. Vi har samme humor , og som dere har han også lagt merke til gubbens særbehandling av meg. Så når han kom over en nettside som reklamerte for t skjorter med selvvalgt tekst nølte han ikke , han visste godt hva som skulle stå på gubben sitt bryst.

Du kan tro ventetiden ble lang for meg , jeg har sjekket klokken omtrent hver time. Litt over fire hørte jeg endelig romstrering i yttergangen , far og sønn var kommet hjem. Pakken hadde vi lagt synlig i mellomgangen , på den måten var den det første han så når han kom inn. Det gikk ikke lang tid før han sto fremfor meg , med et forbauset blikk stirret han på meg.
“Hva er dette , er det trygt å åpne?”

Han så jo hvem det var som hadde sendt pakken , og etter to års bekjentskap så visste gubben godt at dette ikke var en vanlig pakke. Men det uttrykket når han åpnet pakken kommer jeg aldri til å glemme , som et spørsmålstegn holdt han to t skjorter opp. Jeg måtte be han lese teksten hele tre ganger før et lys begynte å gå opp , jeg kunne nærmest se at noe begynte å demre i bakhodet på han.
“Åååja , er det mitt nye arbeidsantrekk?”

To t skjorter med den samme teksten lyste imot han , men det var tydeligvis bare en han kunne bruke. For som alle vet er gubben litt kresen på fargevalg , så for å gi han et valg fikk han to ulike farger , en svart og en rosa. Det er vel ikke vanskelig å gjette hvilken farge gubben valgte , han var jo tross alt Mann!!

Teksten var som følger: Helse miljø flaks , eller forkortet HMF. 
Så nå har gubben endelig fått sitt eget arbeidstøy , og det kunne ikke ha passet bedre til en gubbe. Jeg måtte le når han tok den på seg , aldri har noe passet bedre. Så neste gang det går litt fort i svingene og noen lurer på hva som foregår , så er det bare å lese på brystet til gubben , Helse miljø og ja FLAKS er helt normalt i dette huset.

Så tusen takk kjære Brynjar , you made my day!
Du er bare fantastisk på alle mulige måter , og jeg er så glad for at jeg fikk deg inn i livet mitt. Pakken kom i grevens tid , for nå er det igjen helg , og med gubben som eneste assistent kan alt skje…

5 kommentarer

5 thoughts on “Når gubben får en overraskelse i postkassen…

  1. Herlig 🤗
    Dette har Brynjar humret om ja 😂😂😂 Så kos å følge deg. Og veldig kos å vite at du og Brynjar har så god kontakt 🤗

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *