Mørkt ble det

Categories Blogg

Piiip piip piip ,det ble fullt kaos inne på et lite soverom i går. Klokken ble nærmere midnatt før gubben lempet meg i seng , nå var Tv kvelden over. Men han hadde ikke før fått meg i seng før det begynte å ule inne på soverommet , to alarmer tok fullstendig av. For plutselig ble det mørkt på Breistein , alle husene lå nå mørklagte i en stille gate. Strømmen hadde gått , og egentlig syns vi det var rart at den ikke hadde gått tidligere. Nå var det ikke akkurat krise at den gikk , men det ble et fæla rabalder inne på et mørkt rom. For når både senga og bipap maskinen er utstyrt med hver sine alarmer som ikke gir seg med det første , ja da blir det liv.

Nå har jeg batteri til Bipap maskinen , men det må du fysisk sette på. Litt rart at maskinen ikke slår seg over automatisk , vi lever nå tross alt i 2020. Etter at gubben hadde brukt eks antall minutter på å prøve å få av alarmene så hadde jeg ikke hjerte til å be han begynne å skru , en natt klarer jeg meg uten masken. Vi avtalte likevel med nattevakten at dersom strømmen kom tilbake så skulle hun ta den på , strømmen kunne da umulig ble så lenge borte.

Litt ATV ble det også i dag

Etter en time hørte jeg hvordan alle elektriske apparater ble vekket til liv , strømmen var definitivt tilbake. Nattevakten kom inn som avtalt , nå skulle masken på. Men noe var galt , uansett hvor mye vi prøvde så kom det en forferdelig skap pipelyd fra masken. I tillegg trodde jeg det var blitt full storm inne på et lite soverom , og etter en time med prøving og feiling ga vi opp. Det endte med at jeg sov uten.

Jeg bestemmer mamma

Heldigvis har jeg en snill lungelege som vi kan ringe til uansett , og nettopp det gjorde vi idag når vi sto opp. Han trodde det måtte være en lekkasje som hadde forårsaket problemene , så idag har gubben gjort alt for å fikse opp i problemet. Nå gjenstår det bare å se om den funker i natt , krysser fingrene for at gubben har klart det.

Isak har mast siden han sto opp , når kommer maskene på TVen? Heldigvis løste ventetiden seg selv , nabobarna reddet dagen. Foruten om litt reking inn og ut av døren her i formiddag så har han ikke vært hjemme i det hele tatt , og litt før 19 måtte far gå til naboen for å hente en liten gutt. Så nå sitter vi her og tripper begge to , for nå kan endelig en gjettekonkurranse begynne. Hvem skjuler seg bak masken ikveld mon tro??

 

1 kommentar

1 thought on “Mørkt ble det

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *