Mor og sønn på shopping

Categories Blogg

Jeg kjente det med engang jeg våknet i går, tropevarmen hadde lagt seg over Bergen by.
Jo da jeg elsker varme, men selv jeg sliter når det blir så høye temperaturer som det var i går.
Det er så lett og bli dehydrert på slike dager, så her bøtter jeg innpå med væske for tiden.
Men i går fikk jeg ikke tid til å sitte hjemme på tanking, for jeg og min sønn hadde lagt planer for dagen.

Foto: Eivind Senneset

Ikea var gårsdagens store mål, et kjøpesenter som jeg både elsker og hater.
Men akkurat der tror jeg ikke jeg er alene, jeg vet i det minste om en som var glad for at han slapp å være med.
Gubben trakk et lettet sukk igår morges når jeg fortalte om mine planer, for Ikea for gubben er som å be om skilsmisse.
Så når gubben dro lykkelig på jobb ble jeg liggende igjen å skrive handleliste, for av erfaring så vet jeg at det lønner seg når man skal dit.

I en uke nå har min sønn holdt på nede i kjelleren, han ville så gjerne gjøre noe med gangen som ligger i tilknytning til rommet hans. Han har nemlig en liten bod i gangen som har stått tom i mange år, og det var den min sønn ville gjøre noe med. Maling hadde vi fra før, men fargen måtte vi ta opp til diskusjon. For min sønn ville male det lille rommet svart, men det var jeg ikke helt med på. Men jeg kom til slutt frem til at det var nå tross alt hans rom, så han fikk lov til å bestemme farge selv.

Planen var at den lille boden skulle bli et tegnerom, min sønn har nemlig et talent som jeg ikke var klar over før i fjor.
Det var i fjor høst han plutselig kom og viste meg noen av tegningene han hadde laget, og jeg ble så imponert over kreativiteten hans. Jeg er så glad for at han begynner å bli kjent med seg selv og alle sine kreative sider, for det har ikke vært så enkelt for han opp igjennom.

Livet blir så mye mer utfordrende når man har en diagnose, og spesielt når man ikke får hjelp av systemet. Gudene skal vite at jeg har klort på min andel dører opp igjennom oppveksten hans, først når han fylte 14 fikk vi hjelp.
Heldigvis har han nå fått et system rundt seg, men den jobben han har gjort for å komme dit han er i dag er imponerende. Derfor blir jeg så glad for hver dag jeg får her på jord, for jeg vil så gjerne se hvor han ender opp.

Tegneveggen, jeg er imponert!

Så et Ikea besøk passet perfekt, jeg er bare glad for hver mulighet jeg får til å tilbringe tid sammen med mine barn.
Og det ble litt av en shopping runde, takk og lov for at jeg har stor bil. For på gjenbruksstasjonen inne på Ikea fant min sønn alt han trengte, og i tillegg fikk jeg kjøpt inn alt jeg hadde skrevet ned. Så nå spørs det om jeg får min sønn ut av rommet med det første, for nå har tegneren flyttet inn på ny rommet….

5 kommentarer

5 thoughts on “Mor og sønn på shopping

  1. Når det gjelder Ikea så kjenner jeg og til en som ikke akkurat elsker det stedet for å si det mildt 😁 Ellers må jeg si at den gutten jammen har talent for tegning. Blir nok et fint rom dette.

  2. Gøy å se den flotte tegneveggen til din sønn. Han er jo bare så flink.<3 Kan nevne at jeg elsker å tegne, jeg også. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *