Lyst på noe nytt?

Categories Blogg

Reklame | Posterstore rabattkode 45mamma

Tusen takk for alle de fine bildene jeg har fått tilsendt de siste dagene, jeg ble så inspirert av alle de flotte bildene deres at jeg måtte bare gå inn på posterstore selv og se.
Jeg skjønner godt at mange av dere hadde problemer med å plukke ut et bilde, jeg har selv problemer med å velge hver gang jeg går inn på den siden.

Med en gang jeg åpnet siden skjønte jeg at jeg ikke hadde vært inne på posterstore på en stund, for det hadde kommet mange nye bilder siden sist. Jeg hadde egentlig planer om å bla meg i gjennom alle de nye plakatene, men akkurat i det jeg skulle begynne kom gubben inn i stua. Og når han oppdaget hvilken side jeg var inne på ble datamaskinen min røsket så fort bort at jeg knapt rakk å blunke før jeg innså hva som skjedde.

“Se deg rundt, ser du en vegg uten bilder” utbrøt gubben mens han sendte meg et blikk som tok meg tilbake til skolebenken igjen. Jeg følte meg plutselig som en 9 år gammel skolejente der jeg satt, og nå sto læreren over meg og gjorde seg klar til å gi meg en reprimande. Men jeg hadde allerede forberedt meg på en situasjon som denne, for en gangs skyld hadde jeg en god grunn som jeg kunne servere gubben.

“Det er jo ikke til meg kjære, det er til leserne mine” sa jeg mens jeg sendte han et uskyldig blikk, dere lesere kommer til unnsetning selv når dere ikke vet det selv.
Jeg hadde nemlig fått en rabattkode fra posterstore som jeg kunne dele med dere, jeg lot være å nevne at jeg hadde tenkt å benytte meg av den selv. Det jeg liker aller best med Posterstore er at de har rammer også, i ulike størrelser og farger.

Min sønn har nemlig begynt å pusse opp rommet sitt, og da tenkte jeg han skulle få noen kule bilder som han kunne henge opp. Så denne rabattkoden på 45% kom godt med, ikke bare for dere men for meg også.
Så dersom dere finner noe som dere har lyst på inne på posterstore sin side så kan dere taste inn rabattkoden 45mamma og få 45% avslag på alle plakater, og i tillegg får dere 10% avslag på rammer ved å bruke samme rabattkode.

Jeg håper det blir et lite plaster på såret til dere som ikke vinner konkurransen min. Jeg er i god gang med letingen etter bilder, og de bildene dere ser i innlegget er de min sønn og jeg har plukket ut sammen. Nå skal jeg bruke denne lørdagen til å trekke to vinnere, jeg må bare få liv i min datter først. Hun har blitt en racer på å få ned alle navnene, så i kveld blir det trekning. Men dere må nok smøre dere med tålmodighet litt til, men i morgen er ventetiden over….

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *