Lukten av jul…

Categories Blogg

Når jeg ser tilbake på den siste tiden, så skjønner jeg at jeg har vært dårlig. For når vi kom hjem i går og begynte å pakke ut, så oppdaget jeg mange ting som jeg ikke har lagt merke til før. Det var nemlig bursdagspresanger jeg ikke visste jeg hadde fått. Det er ikke verst å bli gledet to ganger av samme gave, jeg måtte le litt av meg selv.

For en dag! Assistenten har virkelig fått kjørt seg altså. Jeg hadde nemlig bestemt at idag skulle det pyntes, nissene skulle igjen pakkes frem fra boden. Så innimellom sondemat, hostemaskin, bipap, rydding og dobesøk, har en og en nisse funnet sin rette plass igjen. Assistenten som var på jobb i dag har vært helt fantastisk, vi har ledd av hverandre i hele dag.

Det har virkelig gått i ett her i formiddag, men så elsker jeg nå og ha det sånn. Jeg elsker ihvertfall å pynte til jul, det gjør meg rett og slett lykkelig. Det beste av alt var at jeg fikk blomster på døren igår av min bror, og de dufter jul. De er nemlig pyntet med barnåler, noe som medfører at det lukter så nydelig i hele stua.

Det skal bli godt når alt er unnagjort i ettermiddag og vi kan nyte kvelden i en nypyntet stue. Isak var helt i hundre her når han kom hjem fra barnehagen. For det første så var det stor stas at han ble hentet av besteforeldrene, og så var han så glad når han så meg sitte hjemme og vente. Plutselig oppdaget han at rampenissen hadde vært på ferde, alle lekene var nemlig flyttet fra stua og opp på rommet (assistenten har ryddet), det er jaggu godt vi har rampenissen og skylde på.

Dermed måtte Isak sjekke alle soverommene i huset, og han konkluderte med at han hadde vært der også. “Huff så rotete rommet ditt er mamma” sa en tydelig oppspilt gutt mens han ristet på hodet.

Det er godt med alt som er gjort, men nå må jeg ta fatt på julegavene. Jeg skal nok komme i mål i år også, det er jo bare å hive seg rundt. Det er ihvertfall deilig å kjenne på at utholdenheten er blitt mye bedre, jeg orker mye mer nå enn bare for noen dager siden. Det hjelper jo selvfølgelig på å være hjemme, her har jeg mitt eget å styre på med, jeg holder meg okkupert.

Nå har jeg bestilt Taco til middag / kvelds, så nå skal jeg nyte resten av kvelden sammen med mine kjære. Ønsker dere alle en god fredag, og en riktig god helg…

9 kommentarer

9 thoughts on “Lukten av jul…

  1. Så fint å høre at du føler deg bedre. Tar av meg “hatten” for deg,beundrer ditt mot og din styrke. Ha en fin helg og adventstid❤

  2. Ha ei flott førjulstid med dine. Så kjekkt å sjølv få delta. Få litt førjulsstemning. Heime hos meg er julestjerner, julegardiner og utelys på plass. Etter kvart kjem nok nissane fram ein etter ein. Hadde litt. Truddd det berre var 6 kasser med julestyr, men jammen hadde eg 9 stk😂😂😂 julete, ikkje i heile tatt😅

  3. Høres ut som assistenten hadde det hyggelig på arbeid:) 🙂 Dere pyntet og ordnet til jul, så koselig 🙂 <3 <3 Personlig assistanse er en trivelig jobb, har jobbet som det selv og var veldig fornøyd. Godt at formen er bedre nå 🙂 Håper kvelden er fiiiin, god helg til deg og familien din <3 🙂 🙂

  4. Så flott å høre at du føler deg bedre 😀 ønsker deg en fantastisk helg sammen med din familie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *