Livet er virkelig ikke over før det ER over…

Categories Blogg

Herlighet for en dag, jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne engang, denne dagen har vært proppfull av opplevelser for både store og små. Tenk å være fire år og få lov til å møte alle sine helter på en og samme dag, ikke rart at han nå ligger helt utslått ved min side og sover godt. Det er ihvertfall ingen tvil om hva han drømmer om, og jeg syns jeg ser antydning til et smil i munnviken hans.

En ting er ihvertfall sikker, han har hatt en fantastisk dag i Dyreparken. Vi har møtt klatremus og alle vennene i Hakkebakkeskogen, seilt med “den sorte dame”, spist is til den store gullmedalje, vært på kutoppen og kost med dyrene, og hilst på Langemann som var litt skummel for en liten gutt. Jeg har kost meg like mye, og det må jeg bare si, for en service du møter som rullestolbruker, jeg er mektig imponert.

For det første er det så enkelt å kjøre rundt for alt er tilrettelagt og vel så det. For det andre møter du bare smilende ansatte og ingen problem er for store, de strekker seg langt for at du skal få en god opplevelse. Jeg hadde nemlig bestilt tre billetter til toget som går gjennom Hakkebakkeskogen, jeg visste ikke hvordan det var med rullestolen, om det i det hele tatt var mulig. Men når vi kom dit og de så meg med Isak, så lurte de på om ikke jeg skulle være med også.

Jeg forklarte at jeg hadde bare bestilt tre billetter, men det var ingen problem. Jeg og assistenten fikk være med gratis, det var jo en selvfølge at jeg skulle være med også! Jeg er så takknemlig jeg, for det skulle vise seg å bli litt av en opplevelse, jeg smilte minst like bredt som Isak under hele turen. Tenk at jeg er så heldig som får ta del i alle disse opplevelsene sammen med han, livet kan virkelig være fantastisk.

 

Isak var helt målløs under hele turen, og satt med store øyne når klatremus og reven dukket opp. Her befant han seg plutselig i selveste Hakkebakkeskogen, en skog han har bare sett på film. Øynene ble enda større når pappaen klarte å erte på seg selveste bakermester harepus, og han kom helt bort for å påpeke at sure pepperkaker smakte virkelig ikke godt. Det er det jeg sier, det er ikke bare meg han erter på seg, nå har han ertet på seg halve Hakkebakkeskogen også 🤣

Dere får nyte bilder og film (se nederst i innlegget), og det er ikke vanskelig å se at vi har hatt en strålende dag. Men dagen er langt i fra over enda. Nå skal vi lade batteriene litt på rommet, få i oss noe mat, før det bærer avgårde til parken på ny. For vi har nemlig en avtale med selveste Kaptein Sabeltann, i natt skal vi røve Grusomme Gabriel sin skatt, og er det en ting Sabeltann krever av sine menn så er det lydighet. Så vi tør ikke annet enn å adlyde, inatt skal vi på tokt, et vaskeekte sjørøver tokt….

Hiv O hoi alle landkrabber

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Livet er virkelig ikke over før det ER over…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *