Litt vel tidlig…

Categories Blogg

Tja, hva skal jeg si? Nettopp det tenkte jeg i morges når en liten gutt kom tassende, enda tidligere enn i går. 05.40 lyste klokken imot meg, ja ihvertfall det jeg kunne se der jeg lå og blunket med øynene. Igår hadde jeg klister i øynene, men idag hadde jeg lim, det var ikke snakk om å få de opp.

Minn meg på å huske å kontakte telenor imorgen, vi har jo for pokker ikke Internett dekning. Når jeg ligger på soverommet knappe fem meter fra stuen der ruteren befinner seg, så har jeg knapt nok en strek i dekning. Dette på tross av at jeg er den eneste som bruker nettet på det tidspunktet, og på tross av en 100/100 linje som visstnok skal være noe av det beste.

Det var en skuffet liten gutt som måtte innse at det ikke gikk å se film med mamma idag, slukøret måtte han ta til takke med barnetv i stuen. Så tusen takk kjære telenor, det ble ingen kosestund på oss idag.

Han som oss, syns det er kjedelig å se på film alene, da var det gøyere å skremme mamma kl 06.10 om morgenen. Aldri har jeg angret så mye på at vi valgte skyvedør under utbyggingen, for den har virkelig fått kjørt seg i dag.

Tre timer med skremmeleken kan ta piffen av enhver, ingen tvil om at jeg var glad for å se gubben idag tidlig. Han skjønte fort at her var det bare å komme seg ut med en liten gutt, energien måtte ut, og mor trengte hvile.

Så man skulle tro at to timer på en lekeplass skulle hjelpe, men det skulle tydeligvis mer til.

“IKKE inn med sko Isak” ropte en fortvilet gubbe mens en liten gutt var i full galopp mot sofaen med møkkete sko. Det endte som det måtte, en liten gutt ble bært ut i gangen opp ned med sprellende bein. “Jeg vil se Elias mamma” ropte en gutt som fremdeles var opp ned, men denne gangen sto han på hodet i sofaen.

Det er ikke like lett bestandig, men heldigvis har han søsken. Så det var en befrielse når min datter lurte på om en liten gutt ville lage vafler, noe som selvfølgelig falt i smak.

Rett og slett perfekt på en søndag, fylle huset med deilig vaffel lukt. Hva skulle vi ha gjort uten de barna våre. Så nå skal vi nyte resten av kvelden med nystekte vafler, en perfekt avslutning på en perfekt helg…

2 kommentarer

2 thoughts on “Litt vel tidlig…

  1. Høres ut som om du har hatt en flott søndag 🙂 heftig start med en aktiv liten gutt, men etterhvert vaffelkos😀ble fristet 😀ønsker dere alle en fortsatt fin søndag kveld 💜

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *