Litt misunnelig…

Categories Blogg

Det ble en sen kveld i går, eller natt er vel mer riktig å si.
Jeg har i det funnet ut av en ting, dersom jeg har lyst til å sitte lenge oppe er det bare å sette på en serie som gubben også syns er spennende.
Gubben hater nemlig serier, ja av den enkle grunn at de aldri blir ferdig.
Så når vi satte på en serie igår som vi egentlig trodde var en film så var det gjort, og igjen åpnet en finnmarking sitt gloserepertoar.

Til gubbens store fortvilelse viste det seg at serien inneholdt hele tre sesonger, og når en episode varer i 40 minutter så vil det si at vi har mye å se på fremover.
Vi begynte ikke før klokken var 22.10, og gubbens utålmodighet holdt oss oppe gjennom fem episoder.
For hver ny episode ble banningen stadig høyere, gubben sin frustrasjon har aldri vært større.
“Hæl#etes kvinnfolk, vi sku se en film ikke en sa#ans serie” kauket gubben ved min side, og det enda det var han som hadde valgt den.

Jaja, vi vet i det minste hva vi skal se på ikveld. Etter “Skal vi danse” vel og merke, med andre ord ligger alt tilrette for nok en sen Tv kveld.
I dag våknet jeg opp til en lettere kaotisk stemning, både far og sønn skulle bort i dag noe som gjenspeilte seg i stressnivået til gubben.
Ikke vet jeg hva han stresset over, for mor i huset hadde full kontroll. Siden jeg ikke kom meg avgårde i dag så hadde jeg avtalt med mine foreldre at en liten gutt skulle bli med dem, det viktigste var at han fikk bli med for å feire søskenbarnet sin 7 års dag.
Gave hadde jeg selvfølgelig ordnet med dagen før, så alt var klart når mine foreldre kom for å hente han.

Jeg tror gubben stresset litt over sitt eget formiddagsprogram i dag, for idag skulle han endelig få sin flytur.
Så ti minutter etter en liten gutt hadde dratt dro gubben også, og jeg må innrømme at jeg kjente litt på det i dag. Jeg skulle så gjerne vært frisk slik at jeg kunne hive meg med, samtidig er jeg så glad for at mine kjære får slike opplevelser.

Det gikk ikke lang tid før gubben sendte melding fra lufta, og like etter kunne en flymotor høres over hustaket her. Vi skimtet flyet så vidt langt der oppe, og jeg kunne bare tenke meg til den utsikten de hadde på en skyfri dag som denne.
Noen timer etterpå kom gubben hjem, og som han strålte!
Det var ingen tvil om at dette hadde vært en fantastisk opplevelse, gubben hadde til og med fått lov til å prøve seg som pilot på turen.

Gubben sin første pilot time…

Rett over huset vårt….

Bildene sier sitt, jeg er litt misunnelig her jeg sitter.
Men jeg har i det minste fått tilbringe litt alenetid med min datter idag, noe jeg tror var godt for både mor og datter.
Nå sitter vi bare og venter på at en liten gutt også skal komme hjem igjen, for nå venter nok en Tvkveld med mye kos…

2 kommentarer

2 thoughts on “Litt misunnelig…

  1. Det va no bra at gubben fikk seg en tur opp i det blå. Fint at du har fått litt alene tid med din datter. Ønske dåkker alle en fin kveld🙂Ps:Du og gubben får kose dåkker med serie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *