Litt av hvert…

Categories Blogg

Opplevelsene er mange og fotoalbumet fylles gradvis opp, med to fotografer på tur har jeg et fæla styr med å sortere alle våre nye minner.
Vi var svinheldig med været i går når vi vandret rundt på Lilleputthammer, og det var gubben spesielt glad for.
Trusler om boikotting og streik var alt jeg hørte når vi ankom Hafjell i 30 grader, en finnmarking gikk rett ned for telling.

Så jeg har en mistanke om at værgudene har hørt alle glosene til en ilter og overopphetet gubbe, med andre ord så ble det overskyet.
I lett duskregn trasket vi mot Lilleputthammer, og jeg overdriver ikke når jeg sier at gubben skinte som en sol.
Men helt fornøyd var han derimot ikke, det var nemlig enda for varmt ute.

Foruten om noen få dråper hadde vi opplettsvær hele dagen, det var ikke før vi skulle gå for å spise i går kveld at himmelen virkelig åpnet seg.
Men det er ikke som i Bergen der gradestokken raser nedover når regnet kommer, her på Hafjell føltes det bare ut som vi fikk en varm dusj.
“Æ ska hente såpe te dæ, bare hold ræ#a di der ute så slipper æ å dusje dæ” gaulte gubben til meg i det han hastet forbi, aldri har jeg sett noen løpe så fort med klogger på.

Ikke vet jeg hva han var så redd for, han blir som teskjekjerringa hver gang det regner ute.
Men at han løper fra meg er jeg godt vant med, han er allerede kommet til neste veikryss når jeg er kommet frem til det første.
Så der står han femti meter borti veien og gauler “deeet er klaaaart”, han har tydeligvis slkjulte evner den gubben min.
Heldigvis hadde han caps på seg i Lilleputthammer, den var det eneste holdepunktet jeg hadde når jeg speidet gjennom folkemengden.

Jaja, jeg trøster meg med at han kommer tilbake hvis jeg mot formodning ikke skulle dukke opp, det håper jeg i det minste.
Han kom i det minste tilbake i går når jeg sto fast mellom to biler som sto parkert, da kom han faktisk løpende.
I et lite øyeblikk trodde jeg han kom løpende fordi han var redd for meg, men det var før han brølte borti gata.
Ka i sat#n e det du held på me, ska du skrape opp teslaen før du gir dæ?”

Sånn går nå dagene her hos oss, vi får i det minste nok en uforglemmelig ferie.
Hva denne dagen bringer med seg vet jeg ikke enda, men at noe skjer er jeg ikke i tvil om.
Nå skal jeg og min datter gå på jakt etter nye truser, ja både til meg selv og gubben. Det viste seg nemlig at han hadde pakket en mindre til seg selv enn til meg, og når jeg hadde to så kan dere ta det regnestykket selv….

Sircus er gøy!
Utsikt fra pariserhjulet…
Med to fotografer på tur er det ikke godt å si hvem som tar bilde av hvem...

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Litt av hvert…

  1. Så fine bilder 😃 Må le når jeg leser om antall truser. Minner meg om da jeg skulle ha mitt første barn. Hadde ikke pakket ferdig bag til fødeoppholdet. Fostervannet gikk 1 mnd. før tiden,og gubben måtte pakke. Det ble 5 truser til han og ingen til meg 😂 ønsker dere en fortsatt fin ferie ☀️ ☀️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *