Levende reklame…

Categories Blogg

Hvem har sagt at ALS syke ikke kan være fotomodell, jeg er jo et levende reklameskilt her jeg sitter. Føler meg egentlig som en tenåringsjente igjen, med flette i håret og Adidas logo på brystet og buksen. Jeg føler meg nesten klar for en løpetur, jeg får be gubben hive meg over skulderen og løpe av gårde.

Idag er det både fredag og valentine på en og samme dag, ikke det at sistnevnte har noe å si her i huset. En ting er morsdag, men når det gjelder romantikk så tror jeg gubben må slå ordet opp i ordlisten før han skjønner betydningen. Men ikke at jeg bryr meg (prøver å overbevise meg selv), det er nå bare en dag i året.

Jeg har ihvertfall bestemt meg for en ting, denne helgen skal jeg gjøre noe. Jeg skal ut og finne på noe sammen med Isak. Jeg driter i om været ikke er optimalt, her er det bare å kle på seg. Kanskje vi kan lage bål ute, grille noen pølser og drikke kakao. Det trenger ikke alltid så mye til før man føler at man har vært på langtur. Litt kos trenger vi alle, eller hva sier du kjære?

Gubben bare gryntet tilbake, vet ikke om forslaget helt falt i smak. Men nå pleier jeg stort sett å få viljen min, dessuten ville en liten gutt blitt veldig glad. Snøen ligger enda, den dekker såvidt gressplenen ute. Men akkurat nok til en tur med akebrettet, akkurat nok til litt moro.

Plutselig dukket det opp noe på TVen her, Vardø øya i mitt hjerte dukket opp på boksen her. Jeg blir helt varm innvendig, blir rett og slett forelska på ny. Vi bodde der i noen år, og den øya har satt sine spor. Drømmen er å vende tilbake en siste gang, og jeg håper det blir til sommeren. En drøm jeg har hatt lenge er under planlegging, det gjenstår å se om det lar seg gjennomføre.

Idag var min nest eldste sønn hjemme fra skolen, han har vært litt pjusk de siste dagene så da er det greit å holde seg hjemme. Men det innebar at vi fikk litt tid sammen, og jeg elsker å tilbringe tid sammen med den gutten. Vi har bladd i album, gjettet på konkurransen på Tv, og hatt gode samtaler. Mammahjertet fikk påfyll idag også.

Nå tror jeg at jeg skal sende bildene mine inn til et modellbyrå, man vet jo aldri. Nei den drømmen er nok forlengst forbi, men jeg må finne en måte å samle inn penger på. Jeg har nemlig en plan om å samle inn litt penger på, til forskning på denne sykdommen selvfølgelig. Andre bloggere reklamerer opp og ned i mente for ulike bedrifter og får betalt for det, jeg vil gjøre det samme bare til et godt formål.

Så jeg må sette meg ned og skrive et frierbrev som jeg kan sende rundt, det må da være noen som kunne tenke seg å være med vel. Ivrig på en fredag er jeg ihvertfall, jeg trenger å ha noe å bryne meg på, noe som gir mening. Nei god fredag folkens, lag noe godt til middag og nyt kjærlighetens dag. God helg…

7 kommentarer

7 thoughts on “Levende reklame…

  1. Ja! Ja til mere forskning på ALS!
    Og tusen takk for at du lager en så viktig, fin og ekte blogg! God fredag ❤️

  2. Du er så fin atte Vivian ❤ Ja kjør på, penger til forskning av ALS er tommel opp.
    Det er koselig å finne på noen småting i løpet av helgen, og det tenker jeg lille gutt syns også.. håper dere får en fin helg uansett hva dere finner på.. Klem fra meg til deg ❤

  3. Ja til mer forskning på ALS 👍 Du er en flott modell💜 Er så imponert over pågangsmotet ditt👌 håper du får muligheten til å komme deg til Vardø til sommeren. Er Enig i at det er en flott øy. Har vært der flere ganger, og kjenner flere derfra 💜

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *