Konkurransetid!

Categories Blogg

Reklame | Posterstore

Som dere sikkert har skjønt så elsker jeg alt som har med interiør og gjøre, og bilder er en av de tingene som har blitt min store favoritt. Det er utrolig hvor et bilde kan forandre et rom, det har jeg selv erfart det siste året.
Foruten om noen bilder av ungene så har jeg egentlig ikke hatt noen bilder på veggene, men det forandret seg fort når jeg plutselig kom over en ny nettside.

Posterstore ble en ny oppdagelse for meg, jeg ble i fyr og flamme første gangen jeg besøkte siden deres.
Så da gikk det som det måtte gå, og nå er hele huset fylt opp med vakre bilder fra posterstore.
Nå har jeg igjen vært så heldig å få samarbeide med Posterstore, men siden jeg har fylt opp alle mine vegger så tenkte jeg at gavekortet mitt kunne gå til to av dere.

Så med tillatelse fra Posterstore arrangerer jeg nå en konkurranse, jeg kommer til å trekke to heldige vinnere på søndag som får hver sitt gavekort på 600 kroner. Gavekortet kan ikke brukes på selection kategorien, og det kan heller ikke kombineres med rabatter som er på siden fra før.

Det eneste kriteriet jeg har er at dere går inn på posterstore sin side og plukker ut et bilde som dere liker, kopier det og send meg en kopi med en kommentar om hvorfor dere liker det så godt.
Det gjør det litt kjekt for meg også, da får jeg se litt av deres smak også. Selv er jeg super fornøyd med alle mine bilder, og utvalget til Posterstore gjør det vanskelig å velge.

Jeg gleder meg til å se hva dere finner, men jeg gleder meg mest til å trekke to vinnere.
Lykke til med å plukke ut et bilde, jeg er glad det ikke er meg. For første gangen jeg besøkte siden deres gikk jeg helt amok, jeg klarte ikke bestemme meg. Så jeg håper det blir lettere for dere enn det var for meg, det skal ikke stå på utvalget i hvert fall…

Lykke til 😍

15 kommentarer

15 thoughts on “Konkurransetid!

  1. https://posterstore.no/plakater-posters/natur-botanikk/landskap/takete-morgen-innsjo-poster/

    Jeg elsker å gå turer i skogen, sitte å lytte til lydene av vannet som sildrer, fuglene som kvitrer og nyte naturen rundt meg. Men etter jeg ble skadet under en operasjon i fjor, kommer jeg meg ikke lenger på tur til det idylliske vannet mitt. Jeg har som mål om å en dag greie å gå mest mulig smertefritt og uten krykker, og en slik plakat er god motivasjon for meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *