-Kommunikasjon=kaos…

Categories Blogg

Så var vi der igjen, hvemsahvornårhvordan! Kommunikasjon folkens er fryktelig vanskelig noen ganger, ja til tider en gåte vil jeg påstå. Igår skjedde det igjen, ja okei da så var jeg en smule sur i forkant, men når kommunikasjonen ikke kommer innom meg i det hele tatt så hjelper ikke det akkurat på humøret.

Det blir møte kl 18.00″ kom gubben og sa til meg i går etter en lengre telefonsamtale. Ikke visste jeg med hvem, hvorfor eller hva det dreide seg om, jeg fikk det bare slengt mot meg i forbifarten. Nå kan jeg skryte på meg mye, men noen tanke leser er jeg dessverre ikke blitt enda.

“Ja det må bli uten meg, for jeg har en avtale imorgen” sa jeg lettere likegyldig uten å spørre om hvemhvahvorfor først.

“HVA???? Uten å si ifra”??? 

Skjønner du eller? Nei ikke jeg heller. Plutselig var det meg som var problemet, kaoset var komplett. For en ting er når han avtaler ting uten å involvere meg, men jeg derimot må helst gi beskjed om mine planer en måned frem i tid.

Nå hadde jeg ingen planer selvfølgelig, jeg ville bare fremprovosere den reaksjonen jeg visste ville komme. Kanskje i håp om at det gikk opp et lys hos en gubbe. Egentlig er det ganske utrolig å tenke på hvor lite som skal til for å stresse opp en person, og det klarte jeg tydeligvis igår.

“Du må jo gi beskjed, nå må jeg jo avlyse”  fortsatte gubben, uten å tenke på at det egentlig var han som hadde drete (bergensutrykk) på draget her. På dette tidspunktet satt jeg og humret inni meg, jeg klarte bare ikke å la være.

Han travet over gulvet her, kjøkkenskapene ble lukket litt ekstra hardt igjen, ja faktisk tror jeg han begynte å vaske opp selv om vi har fått ny oppvaskmaskin. At jeg ikke har tenkt på dette før!! Det skulle altså ikke mer til før en gubbe begynte å gjøre husarbeid 😅

“Du kan jo ta gulvet og mens du er igang” kom det tørt ifra meg, men inni meg holdt jeg på å le meg ihjel. Helt utrolig at jeg klarte å holde meg, men jeg hadde tydeligvis bestemt meg, denne gangen skulle en gubbe tynes maksimalt.

Nå måtte han vel begynne å skjønne tegninga snart, jeg avtale? Uten at vi har hjelp? Sist jeg sjekket var jeg fortsatt lam, skulle jeg plutselig reise meg å gå da liksom? Hva tenkte han på egentlig?

Gubben stilte seg opp i døråpningen, prøvde å blåse seg opp slik at han dekket hele åpningen. Rødflammet i ansiktet og svett i topplokket stirret han meg i senk. Nå hadde jeg store problemer med å holde meg, prøvde å holde blikket på datamaskinen, og ikke på kulemagen som befant seg fremfor meg. Ja for det var alt jeg så, en kulemage som dirret i sinne.

“Ja hva skal jeg gjøre nå da”? spurte en hissig rødflammet gubbe.

Men det var da han hørte det, små lyder bakom datamaskinen.

“Heks”! Sa han, mens han surmulende travet ut på badet som en trassete treåring. Jeg derimot fant det veldig underholdende, og satt og gapskrattet for meg selv. Og det beste av alt?? Han tok til og med klesvasken den kvelden…

Glad i deg kjære😅

Rettigheter : tegninger.no

8 kommentarer

8 thoughts on “-Kommunikasjon=kaos…

  1. Hahahaha
    😂 Det der kunne vært MIN samboer! Jeg gjør som deg….skrattler inni meg 😂Det blir så barnslig at det er søtt 😉😘

  2. Dette kubbe jammen vært min samboer også. Mange tror virkelig at vi er tankelesere. Måtte le (inni meg) da jeg leste innlegget ditt. Sitter på jobb, og mine deltakere har prøve, derfor kan jeg ikke le høyt:)

  3. Størst av alt er kjærligheten…… not?😂😂😂😂😂😂😂😂😂You go girl😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *