Kø kø og mere kø…

Categories Blogg

Det var en liten gutt som var rimelig klar for å starte dagen i dag , en ny glinsende sykkel sto klar og ventet utenfor ytterdøren.
“Mamma se hvor fort jeg skal sykle” ropte en liten gutt i fra badet litt før klokken 07.00 i dag , og like etter kom han løpende i full fart inn på soverommet mitt.

Jeg derimot hadde store problemer med å holde øynene oppe , følte meg ikke helt klar for noe akrobitt så tidlig om morgenen. Men akkurat det brydde ikke en liten gutt seg så mye om , for han var det kun en ting som gjaldt idag , det var sykkeldag i barnehagen!
I følge en trøtt gubbe hadde han holdt det gående siden 05.00 i dag , så at en liten gutt gledet seg var det ingen tvil om. Men når jeg hørte regnet som plasket mot ruten må jeg innrømme at jeg var glad det ikke var meg , heldigvis bryr ikke barna seg så mye om været når de skal gjøre noe gøy.

Det har vært en rolig formiddag for min del , men i dag var jeg faktisk takknemlig for at det regnet ute. For da kunne jeg sitte inne og nyte fotball EM med god samvittighet , og det passet meg utmerket i dag. Jeg følte meg nemlig ikke helt i form i dag , noen ganger skal det ikke store påkjenninger til før kroppen reagerer. Den hendelsen forrige uke gikk nok hardere inn på meg enn jeg trodde , for tankene har kvernet rundt helt siden da.

Like før første fotball kamp begynte fikk jeg en melding , gubben sto fast i kø igjen. Jeg kjenner at jeg er rimelig lei av den veistrekningen ut hit , alt skulle liksom bli så mye bedre etter at de bygde om hele veinettet her i området for noen år siden. Men nå er det bare verre enn noen gang før , elendig planlegging av veibanen har ført til at køen med biler har vokst seg dobbelt så lang.

Så gøy med sykkeldag i barnehagen!

Så idag måtte vi hente en liten gutt , i hu og hast måtte jeg sende assistenten sammen med min datter ut for å hente i barnehagen. I tillegg var det fotball trening klokken 17 , så en liten gutt rakk knapt hjem før han måtte ut igjen. Mandager er en av de travleste dagene i uken her , og med kø i tillegg blir det enda travlere.

Rettigheter: tegninger.no

Da er det ekstra godt når alt er unnagjort og kvelden kommer , det var en sliten gutt som la seg ikveld. Nå gleder jeg meg bare til dagens siste EM kamp , Sverige mot Spania blir denne mandagens store høydepunkt. Så nå kan det bare bøtte ned ute for min del , når dommeren blåser i fløyta havner denne kjerringa inn i fotball verden og da forsvinner omverdenen totalt…

1 kommentar

1 thought on “Kø kø og mere kø…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *