Julegavene er i boks!

Categories Blogg

Reklame | Posterstore

Aldri har julegave shoppingen gått raskere, aldri har det vært lettere.
Som dere sikkert husker så fornyet jeg gangen for en stund siden, og det var da jeg kom over en nettside som jeg forelsket meg i.
Posterstore ble min store åpenbaring, den nettbutikken hadde alt jeg trengte for å ferdigstille gangen. Aldri har jeg sett så mange vakre bildeplakater før.

Jeg har alltid prøvd å finne julegaver som jeg selv hadde blitt glad for å få, og hvem ville vel ikke blitt glad for å få et vakkert bilde?
Derfor sendte jeg ut en melding til familien om at de kunne gå inn selv og velge seg sin egen posters, for det ble min julegave i år.
Det rare er at jeg tror jeg er blitt synsk, for når jeg begynte å få tilbakemeldinger på de ulike plakatene som familien ønsket seg fikk frysninger på ryggen.

Snakk om å kjenne sine nærmeste, for enkelte familiemedlemmer hadde valgt ut de samme bildene som jeg i hodet hadde plukket ut til de.
Julegave shoppingen har aldri vært enklere, halvparten er unnagjort allerede. Leveringen var det heller ingenting å si på, fire dager etter jeg bestilte fikk jeg melding om at de var klar for henting.

I dag er det Black Friday og jeg har vært så heldig å få en rabattkode som jeg kan dele med dere, dersom dere bestiller i dag så får dere hele 55% avslag på alle plakater ved å teste inn rabattkoden Mammapaahjul55 når dere skal betale.
Jeg er så glad for at jeg har fått denne muligheten til å dele dette med dere, for jeg er så fornøyd med alle de bildene jeg selv har fått opp på veggen her.

Så er det en nettbutikk jeg kan anbefale dere å sjekke ut idag så er det posterstore, jeg kan love deg at du ikke blir skuffet.
Nå kan jeg senke skuldrene litt, i år ble julestresset mye mindre.
Jeg nyter tilværelsen her jeg sitter, med julemusikk i bakgrunnen og et hav av julepapir på bordet gjør vi oss nå klar, nå skal huset dekoreres og gavene skal pakkes inn….

7 kommentarer

7 thoughts on “Julegavene er i boks!

  1. Hei! Har lest bloggen din en stund. Og har lyst å sende en julegave. Hvor kan jeg sende den? Mvh Ragnhild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *