Jeg venter og venter…

Categories Blogg

Idag skal jeg sende klagebrev, ikke at det kommer til å hjelpe, men noe må jeg gjøre. Hva er det Telenor egentlig holder på med?? Når det blir brudd på en kabel en fredags formiddag, er det ikke da på sin plass å sende folk ut for å få det fikset? Ikke en levende sjel har vi sett her på Breistein, og vi mottar heller ingen informasjon. Vi må selv ringe og betale dyre dommer for å stå i telefonkø, bare for å høre at de “jobber med saken”!

Som dere skjønner har vi enda ikke fått internettet tilbake, og nå begynner denne kjerringa å bli lei. For det simkortet vi fikk av Telenor, det som liksom skulle vare hele helgen, ja det var en vits! 15 GB er ikke nok for en familie på fire, jeg kom meg såvidt på nett selv engang.

Det hele endte med at jeg har vært nødt til å kjøpe ekstra data fra min mobiloperatør, hundrevis av kroner har jeg brukt denne helgen. Så hvem skal ta den regningen?? Jo selvfølgelig forbrukeren, du hadde vel ikke trodd noe annet!! Det er ikke det at vi ikke klarer oss, men det er fryktelig irriterende at vi betaler tusenvis av kroner i måneden, og så er det ingen god reserveløsning når det først går galt. Dette er nå blitt en prinsippsak!

Men nå skal jeg ikke plage dere med dette, Telenor skal nok få høre det. Så, hvordan har dagen deres vært? Foruten om irritasjonen over manglende internett, så har dagen vært god likevel. Ja dere skjønte sikkert av det første innlegget mitt at jeg er litt lei idag, lei av å aldri være alene.

Kan ikke noen finne opp en robot, en metallboks uten følelser. En jeg kan skrike så mye jeg vil til, skjelle ut etter noter uten at jeg trenger å ha dårlig samvittighet. Det hadde vært noe det. Noen dager er tyngre enn andre, og idag har jeg en sånn dag. Idag skulle jeg ønske jeg satt i en hule langt oppe på vidda, med nærmeste nabo fire mil unna. Jeg er så lei.

Så hva gjør Vivian da? Jo jeg spiser! Jeg har spist mer i denne helgen enn jeg har spist på fire år, trøstespising har fått en ny verdensrekord. Da passet det bra at vi fikk en overraskelse på døren igår kveld, naboen kom med den svære sjokoladekaken. Det var vill jubel i stua her, for naboen baker verdens beste sjokoladekake. Mamma på hjul har fått sin egen kake.

Vi er bare verdens heldigste som har verdens snilleste naboer, tenk å bare komme på døren med en kake, jeg blir helt rørt her jeg sitter. Gubben derimot var ikke like blid, jo herlighet, kaken var han glad for men konsekvensene den førte med seg var han ikke like begeistret for.

For jeg har sittet i godstolen i hele helgen og fråtset, chips, feite middager, godteri og andre søtsaker har forsvunnet ned i grisen. Så når kaka kom var det prikken over ien, grisen i stolen var blitt til en flodhest. Ja det var ihvertfall det jeg fikk høre fra gubben når han skulle bære meg i seng, “det var da jæ*li hvor feit over ræva du var blitt”!

Faktisk så mente han at en heisekran hadde vært på sin plass, makan til frekkhet! “Har du sett deg selv i speilet i det siste, du er ikke akkurat en sylfide selv” sa jeg lettere snurt over antydningene over kraftig vektøkning. Jeg hadde ikke den minste medfølelse over en gubbe som sukket og stønnet mens han bar en småsur flodhest.

Det er faktisk det verste han kan si, for det medfører bare til en ting, jeg begynner å fråtse mer. Men fra spøk til alvor, ja litt ihvertfall. Jeg har vært såååå sulten i det siste, jeg spiser og spiser og blir liksom aldri mett. Igår ble jeg mett, men bare i 30 minutter så var det på an igjen.

Så idag begynte jeg dagen med to brødskiver, et svært sjokoladekake stykke, og cola. Til lunsj en time etter frokost spiste jeg en stor skål med chips, etterfulgt av nok et kakestykke. Til middag ble det betasuppe, og til dessert nok et kakestykke og cola. Og nå sitter jeg og funderer på hva jeg skal ha til kvelds.

Så takket være god mat ble dagen god, nå gjenstår det å se om gubben får meg til sengs uten å bestille heisekran….

8 kommentarer

8 thoughts on “Jeg venter og venter…

  1. Jeg fråtser litt hver dag jeg… Går mye i kokosboller om dagen. Ikke trøstespising… Bare rett og slett FOR glad i snop…Hrmf… Må gi meg snart. Men heldigvis ikke lett for å legge på meg, og spiser mindre mat når jeg gnufler i meg snop 😀 Ikke sunneste damen … Håper dagene framover tar seg opp 🙂

  2. Du er jo så slank og fin! Virkelig! Du kan tydeligvis fortsette å kose deg! ‘Lovehandles’ kan jo være praktiske ved forflytning 😂 Kaka så forøvrig utrolig god ut! Snille naboer ja! Her ble det vafler i dag! Koselig i ruskeværet! Håper det blir action ang.nettet. Er helt enig,det går ikke an! De må jo være ‘på’fra første sekund! Tvitvi for morgendagen!

  3. Det er godt du har vett å kose deg <3 Ang det å være alene, eg skjønner godt hva du mener. Eg har et ganske stor behov noen dager til å bare være alene, hvis ikkje det er mulig går det fint å være alene i stua bare dørene er lukket. Det å slippe å høre hva andre sier, tenker elelr holder på med er deilig. Når det ikkje lar seg gjøre, ja da går eg å legger meg. Noen dager klarer eg ikkje å "lade" hvis eg ikkje får være alene, men det er jo ikkje så lett for andre å skjønne.

    Du ønsker deg ei hule på vidda, eg drømmer ofte om å stikke til ei øde hytt epå fjellet, kun meg selv og masse strikketøy og noen gode bøker. DET hadde vært magisk! 🙂

    Kos deg masse med hva enn du måtte finne i matskapet og ha en herlige kwell 🙂

    Klem Vibbedille 🙂

  4. Det er godt å høre at du har næringsvett. Man skal kose seg. Jeg kjemper mot mine indre demoner hver dag, da jeg er utrolig glad i snop. Det høres ut som om din mann er lik min mann mht kommentarer, det er som å høre min mann. Kos deg videre, spis sjokoladekake og cola du, det er deg vel unt 💜håper du får nett snart, irriterende å måtte vente.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *