Jeg er såååå fornøyd…

Categories Blogg

Reklame | Posterstore/rabattkode mammapaahjul35

Nå er det en stund siden vi malte gangen, et prosjekt som jeg trodde skulle være enkelt å komme i havn med.
De sier det skal være så enkelt å male med kalkmaling, men det har vi nå erfart at det ikke er. Etter tre forsøk kom vi likevel i havn, og det var i grevens tid.
Det var nemlig gubben som sto med malekosten mesteparten av tiden, glosene som kom fra gangen talte sitt eget språk.

Men når gubben sin jobb var gjort stoppet hele prosjektet opp, for nå begynte min jobb. Normalt sett så kribler det i kroppen min ved tanken på dekorering, jeg har nemlig alltid elsket alt som har med dekorering og ommøblering å gjøre. Men når jeg kom ut i gangen ble jeg for første gang veldig usikker, bildene som jeg før hadde hatt på veggen passet liksom ikke inn lenger.

Jeg mistet piffen rett og slett, nettet ble saumfart på jakt etter ny inspirasjon.
Men uansett hvor mye jeg søkte så fant jeg ikke helt det jeg var ute etter, og jeg var faktisk i ferd med å gi opp når jeg plutselig fikk en mail.
Som dere vet så er ikke jeg en blogger som skriver mange reklameinnlegg, men denne gangen måtte jeg bare gjøre et unntak.

For mailen jeg mottok var fra Posterstore,  og når de ville inngå et samarbeid med meg måtte jeg bare takke ja.
De hadde nemlig akkurat det jeg trengte for å ferdigstille gangen, hundrevis av flotte bilder å velge i mellom. Jeg må helt ærlig si at jeg holdt på å handle over evne, jeg hadde mest lyst til å kjøpe alle sammen. Men det beste av alt var at posterne  var så rimelige, og jeg kunne velge mellom mange forskjellige størrelser.

Rammer hadde de også, så dermed fikk jeg alt jeg trengte på en og samme plass. Man skulle nesten tro at de var synske, for hva er oddsen for å bli kontaktet av akkurat den riktige butikken når du trenger det som mest?
Jeg elsker naturbilder, og siden vi hadde malt gangen med en sandaktig kalkmaling så var jeg klar til å la naturen flytte inn.
Men en posters skilte seg ut, en tekst var som skrevet til meg.

Leve i nuet prøver vi på hver eneste dag, for er det en ting denne sykdommen har fått meg til å forstå så er det at livet her og nå er alt vi har.
Så nå har jeg fått nuet opp på veggen også, samt noen fantastiske nydelige naturbilder. Gubben falt for en bestemt posters, en posters av nordlyset ga han hjemlengsel. Stuen vår har derfor nå fått et lite Finnmarks preg, så nå er alle fornøyd.

Men nå har jeg fått mulighet til å dele vår glede med alle dere, jeg har fått en egen rabattkode på 35% avslag på plakatene som dere kan bruke dersom dere finner noe som frister.
Det må jo være perfekt nå som det nærmer seg jul, jeg vet ihvertfall at jeg skal kjøpe julegaver herfra.
Et nydelig innrammet bilde må jo være perfekt, og det spørs om jeg ikke må kjøpe min egen julegave i år.

Fornøyd med sluttresultatet ble jeg ihvertfall, og jeg har fått kommentarer fra alle som har kommet inn døren her.
Selv gubben ble fornøyd, og det sier litt. Så gå inn på posterstore
og se selv, jeg er sikker på at dere også finner noe dere liker.
Gangen vår er nå ferdig, så nå kan jeg begynne på neste prosjekt…

Ved kjøp husk rabattkoden mammapaahjul35 så får dere 35% avslag på plakatene dere velger å kjøpe….

3 kommentarer

3 thoughts on “Jeg er såååå fornøyd…

  1. Så fint dere har fått det i gangen.<3 Nydelig med de bildene. Liker veldig godt måten bildene er hengt opp på. Jeg har ikke helt sansen for symmetriske bildevegger. Blir fort litt kjedelig, men det er nå min mening da. :))
    Siden jeg er nordfra sjøl men bosatt i sør så skjønner jeg godt mannen din og dette med nordlyset. (stort savn). Ha en fin dag.

    1. Enig med deg, jeg henger alltid bildene opp litt usymmetrisk, jeg syns det er finest. Jeg er veldig fornøyd og det er gubben også, nordlyset måtte vi selvfølgelig ha 💖

  2. Oi så utrolig fint det ble, du har all grunn til å være såååå fornøyd. Jeg har de samme posterne og de er så fine. Godt å ha en plass der man kan handle disse og utvalget er jo topp inne på posterstore 🙂🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *