Jeg er potteSUR!!

Categories Blogg

 

Det blir bare for mye enkelte ganger, og idag var en sånn dag. Formiddagen har vært preget av misforståelser og dårlig kommunikasjon, og når man er sliten i tillegg så er det ingen god kombo. Jeg har virkelig sett meg nødt til å jobbe med meg selv for å ikke eksplodere , små ting har blitt til stor irritasjon i dag. Det virker som om min faste assistent stresser mye over å måtte gi opplæring til den nye assistenten, og det stresset har slått ringvirkninger på hele formiddagen.

For ting er blitt glemt å handles inn, jeg har måttet be om ting jeg normalt sett slipper å be om, og jeg føler det meste gikk på tverke i formiddag. Det hele toppet seg når jeg ikke fikk den frokosten jeg hadde lyst på, da kjente jeg at nå var begeret fullt.

Det er ikke assistenten sin skyld stakkar, hun gjør så godt hun kan. Men av og til sånn som idag blir jeg fortvilet over egen tilværelse, faktisk så nektet jeg å spise frokost fordi jeg ble pottesur. Jeg ble som en liten unge igjen, og der satt jeg og surmulte for meg selv 🤣.

Så idag var alt galt, snakk om at det snur seg fort. For igår hadde jeg en perfekt dag mens idag var alt bare dritt. Lite søvn bidrar til at humøret får svi, stakkars fysioterapeuten min, det kan ikke ha vært spesielt hyggelig å komme og tøye en som hadde geipen hengende rett ned, jeg lover å skjerpe meg til neste gang 😅

Idag kom min mann og Isak tidlig hjem. Isak har nemlig vært på helsestasjonen i dag, og når han kom hjem kunne han fortelle at han var “helt frisk”, for det hadde de sagt på helsestasjonen. Det kunne ikke ha passet bedre at han idag av alle dager kom tidlig hjem. Jeg blir bestandig i bedre humør når han er i nærheten.

Vi satt oss ned sammen og satte på favoritt serien til en liten gutt. “Ape og snabel” er favoritten for tiden, og jeg må innrømme at jeg ler like godt jeg også. For Isak gapskratter over den rampete apen, og når han ler så fyller han hele huset med glede. Jeg håper jeg dør med den latteren i ørene, for det finnes ikke en vakrere lyd enn den. Latteren hans gjør meg til den lykkeligste mammaen i verden, den fyller opp hjertet mitt med den varmeste kjærligheten som finnes.

Plutselig kom jeg på alt det gøye som venter meg fremover, og det begynner allerede på torsdag. For på torsdag kommer assistenten som sluttet i sommer tilbake, hun har nemlig fri fra skolen i noen uker og ville veldig gjerne jobbe litt hos meg i disse ukene. Tenk det, at hun av egen fri vilje har lyst til å jobbe her selv om hun ikke må. Det betyr så mye for jeg har virkelig savnet henne. Siden hun ble syk også før hun sluttet så fikk vi ikke holde avskjedsfest for henne heller, men nå får vi en ypperlig anledning til å gjøre litt stas på henne når hun kommer nå på torsdag.

Jeg kan ikke røpe så mye, men jeg kan si at det inneholder 30 heliumsballonger. Ikke visste jeg at man kunne kjøpe helium sett på butikken og blåse opp helium ballonger selv hjemme. Men det kom jeg over på nettet idag, og da var jeg snar med å sende assistenten her ut på handletur. Vi måtte jo prøve det så klart, og det ble store øyne på en liten gutt når han så at ballongen for rett til værs her. Det var ikke mer som skulle til for å skape litt glede på en nitrist tirsdag.

Så uansett hvor drittlei jeg er av egen tilværelse, uansett om jeg er aldri så sur, så er det alltid de små gleder som bringer gleden frem igjen. Nå skal jeg lene meg godt tilbake i stolen og nyte synet av en liten gutt som hopper rundt med en flyvende gul ballong.

En god tirsdag til dere alle… 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *