Jeg ante fred og ingen fare…

Categories Blogg

Jeg merker godt at gubben har god tid på morgenen nå , og jeg er ikke den eneste. For idag våknet jeg opp til barnesang fra badet , en liten gutt trallet mens han kledde på seg. Det er tydelig at han merker det også , en stresset finnmarking er forsvunnet. En rolig start på dagen gjør alle godt , spesielt en liten gutt som trenger litt tid på å bestemme seg. Dessuten fikk han til og med tid til en morgenprat med en litt trøtt mamma , og det betyr ekstra mye.

Men den fredfulle starten varte ikke evig , for når gubben kom hjem igjen etter at han hadde levert i barnehagen fikk pipa en annen lyd. Han hadde nemlig bestemt seg for noe , og det var først når jeg hørte de tunge skrittene nærme seg at jeg kom på hvilken dag det var idag. Kanskje dere husker det selv? Hva som alltid skjer på torsdager? Ja nemlig , det er dusjedag!!

Rettigheter: tegninger.no

Med ett innså jeg hva gubben tenkte på , og denne gangen var det ikke bare et par brystvorter som forsvant. Begge brystene krympet seg så mye sammen at alt som var igjen var et par inntørkede rosiner , aldri har jeg vært mer flatbrystet. Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg har så mye på det området , men jeg kunne da i det minste få beholde det lille vår skaper hadde gitt meg. Rumpa derimot fikk en omvendt reaksjon , den har aldri vært mer stram. Den strammet seg så mye at to skinnfiller fikk seg et etterlengtet løft , jeg kunne føle hvordan den vokste under meg. Ja den løftet meg så mye at jeg ble liggende i en bue , og det var da jeg forsto hvor to bryster hadde rømt.

Så der lå jeg med en brystræv og ventet , kroppen var gått i forsvarsmodus når en gubbe slo opp skyvedøren. En dusjstol ble røsket frem , to klesstativ måtte bøte med livet under ommøbleringen. To muskuløse armer rev dynen av meg , og før jeg visste ordet av det satt jeg i en dusjstol. Men noe var galt , en gubbe fikk ikke meg på plass. Det var da han oppdaget det , en ræv hadde fått en unormal størrelse. Uansett hvor mye han prøvde så fikk han meg ikke tredd ned i hullet , jeg ble sittende med en halv ræv utenom dusjstolen.

Vannet ble skrudd på med full styrke , to fulle flasker med såpe sto klar. På dette tidspunktet hadde jeg enda ikke klart å åpne øynene , men det tror jeg egentlig var like greit. Temperaturen på vannet gikk fra isende kaldt til rykende varmt på et sekund , og plutselig skjønte jeg hvordan en hummer måtte ha det rett før kok. Jeg hørte hvordan korken på såpeflasken spratt opp , og i neste øyeblikk hørte jeg et skrikende varsel om at den var tom. To flasker ble tømt over min spinkle kropp , gubben sine gloser kunne høres over et ellers så stille nabolag.

Det var ikke før to håndduker begynte å skrubbe min dyvåte kropp at jeg tok mot til meg , to redselsfulle øyne ble åpnet. Hele seansen hadde gått så fort at jeg knapt nok var sikker på at det hadde skjedd , kanskje jeg bare hadde drømt? Men når jeg snudde hodet for å se inn i dusjen kom jeg tilbake til virkeligheten , en vegg av skum var det første synet denne dagen.

Nå sitter jeg her og lurer på hvor dagen egentlig har blitt av , for alt jeg kan erindre er en skummet dusj. Heldigvis er dette siste dag , i morgen vender assistentene tilbake. Duften av såpe fyller et helt hus , det er ingen tvil om at denne kjerringa har blitt vasket. Fortsatt rød i ansiktet innser jeg det litt etter litt , en hel dag er tåkebelagt bare på grunn av en liten dusj…

11 kommentarer

11 thoughts on “Jeg ante fred og ingen fare…

  1. He, he! Du er så flink til å fortelle! Ser det liksom for meg🤣Nå er du sikkert gullende ren, og dusjveggene også🤣

  2. Beklager å si det men etter å ha lest dette innlegget sitter jeg å flirer og mannen min lurer jo på om jeg har klikka, men dette gav meg dagens smil, takk skal du ha. Og ja det går fort i svingene ser jeg. Kos deg

  3. Jeg må bare si d, eller skrive d er vel d rette ordet. Du er ei dame med så mange talenter. Etter lest dette innlegget slo d meg, du kunne vært en fantastisk stand up komiker!! Du forteller ting på en så beskrivende og morsom måte. Hverdagslivet blir fargerik og morsomt når du forteller. Jeg digger deg, og dere to er et herlig par! God klem fra Synnøve 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *