Ja det lønner seg å følge magefølelsen…

Categories Blogg

Jeg er så glad for at jeg igjen stolte på meg selv , det viser seg at det lønner seg i lengden. Han er virkelig en tøffing den gutten vår , jeg kan godt skjønne hvorfor han ble så dårlig igår. Egentlig burde jeg bare stått på mine krav igår , men det er ikke bestandig like lett for en mor og gjøre seg forstått lenger , spesielt ikke når adrenalinet pumper.

Gubben dro han som sagt med seg på jobb i dag , noe som bestandig er en drømmesituasjon for en liten gutt. Klokken 08.00 ringte han legevakten , og der fikk han beskjed om å komme kl 13.30. Frem til da fikk en liten gutt kose seg med pappaen sin på jobb , og idag har de tilbrakt dagen i en hjullaster. Det smilet på de bildene jeg fikk smeltet mitt hjerte , han smiler til tross for at han har vondt. Likevel kjente jeg på en lett nervøsitet , tiden sneglet seg avsted.

Klokken ble 14.00 men jeg hørte fremdeles ingenting , jeg regnet med at de sikkert måtte vente litt. Men like etter pep det i telefonen , et bilde ble beviset på at mor hadde fått rett igjen. Aldri før har jeg ønsket at jeg skulle ta mer feil , jeg hadde håpet at legens sine antagelser om at armen bare var forslått var riktig. Men der satt han altså og smilte tappert med en nylagt gips på armen.

Du kan tro jeg fikk sjokk , selv om magefølelsen fortalte meg det så prøvde jeg og fortelle meg selv at det bare var hønemoren i meg som overreagerte. Heldigvis var ikke beinet i armen knekt tvers av , men et delvis brudd kunne tydelig sees på røntgenbildene. Så nå blir det fire uker med gips før han skal på kontroll igjen , han er i det minste i god rute for å bli bra igjen til sommeren. To esker med iskrem ble ført opp på handlelisten idag , en liten tøffing fortjente en belønning idag.

Men det er ikke det eneste jeg har kjøpt i dag , jeg ble nemlig liggende på nettet igår kveld etter jeg hadde lagt meg. Jeg ville nemlig ha meg et nytt spisebordsett for å ha ute , det jeg har fulgte med huset når vi flyttet inn og trengtes å byttes ut. Egentlig ville jeg at gubben skulle pusse det ned slik at vi kunne lakke det på nytt , og den tanken står jeg fortsatt på. Likevel vet jeg hvor lang tid gubben bruker på slike prosjekter , jeg hadde ingen garanti på at det ville bli ferdig til denne sommeren.

Det var da jeg kom over det , et tilbud jeg ikke klarte å legge fra meg. Så det var ikke bare to isesker som ble ført opp på handlelisten idag , assistenten ble sendt ut for å kjøpe et spisebordsett også. Nå håper jeg bare gubben pusser opp det andre spisesettet vi har , for jeg har alltid drømt om en stor spiseplass ute til flere gjester. Men jeg er ikke den eneste som har fått hageånden over meg , for gubben er også blitt ivrig. Han går nemlig med planer om å støpe blomster kasser til meg , er det en ting gubben har tilgang på så er det betong. Det blir et spennende prosjekt , nå håper jeg bare finværet holder seg.

Dette falt jeg for , bilde er lånt fra nettsiden til Jysk

Aldri har jeg vært så glad for å høre det gå i ytterdøren som i ettermiddag , og inn kom en stolt liten gutt.
“Se mamma , jeg har fått gips på armen” 
Stolt holdt han armen frem for å vise , han så ut som han hadde vokst en meter etter et legebesøk. Det var ihvertfall ingenting og si på formen , faktisk var han mer i hundre nå enn noengang før. Storesøster sto klar med tusjen når han kom inn døren , gipsen skulle foreviges med et kunstverk. Nå er jeg bare lettet her jeg sitter , fire uker med gips skal vi nok klare. Det blir ihvertfall en stund til han skal prøve seg på klatring igjen , og da skal jeg plassere rullestolen min under han bare sånn i tilfelle…

8 kommentarer

8 thoughts on “Ja det lønner seg å følge magefølelsen…

  1. Stakkars lille gutt. Mammaens magefølelse blir ofte avskrevet av lege, har jeg en følelse av. Men ofte har vi rett. Er jo vi som kjenner barna våre.
    Det blir sikkert stas for liten gutt å vise gipsen til kameratene og få diverse kunstverk på den 🙂 Håper de neste 4 ukene går fort 🙂

    1. Du har så rett Linda , jeg tror mange mødre blir avfeiet i møte med helsevesenet 💖Men jeg er glad jeg lyttet til min indre følelse og at gubben var enig , nå kan vi i det minste senke skuldrene litt💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *