Hvor er diamantsmykket??

Categories Blogg

For et vær!! Veier og broer er stengt, trær blåser ned, regnet pisker mot ruten, og vinden uler rundt hushjørnet. Årets første storm har inntatt Bergen by, og alt vi kan gjøre er å skalke lukene. Men det gjør ingen verdens ting, jeg har alt jeg trenger innenfor fire vegger.

Men likevel har det vært litt av en helg, det eneste som mangler nå er at strømmen går 🙄😅Da ville liksom alt være fullkomment, ingen internett og ingen strøm. Men dagen startet perfekt med at en liten gutt kom tassende, klokken var 07.15 og det var tid for å snurre film. Der lå vi tett sammen og lo av den litt rare apen som spratt over skjermen.

Gratulerer med dagen til alle mødre der ute, vi fortjener en dag med litt oppmerksomhet.

Jeg lurte på hvor diamantsmykket ble av, nå når jeg er blitt blogger så er det tydeligvis helt naturlig på en dag som denne. Rull ut den røde løper, dronningmoren skal feires!

Nei ikke i dette huset, skal man ha blomster må man kjøpe de selv. Men jeg har noe som ingen andre bloggere har, jeg har en mann som er villig til å bære meg til grava, og fire barn som overøser meg med kjærlighet hver eneste dag. Det er mye mer verdt enn et diamantsmykke og et hav av blomster, jeg er verdens heldigste mamma 💜

Selvkjøpte blomster

Men gubben har da overrasket likevel, jeg så ikke den komme. Jeg har fått pepperbiff og fløtegratinerte poteter til middag, og deilig kake til dessert. Han har bare klagd en gang i løpet av hele dagen, og nærmest komt løpende når jeg har bedt om noe. Ja okei da, løpende var kanskje å ta hardt i, men jeg har fått det jeg har bedt om i det minste.

Pyntet meg har jeg også gjort, det er litt kjekt å kunne fiffe seg litt opp i ny og ne. ikke at noen legger merke til det her i huset, da måtte jeg ha tredd på meg ballkjolen og gått til frisør for en blinydag. Da hadde jeg nok fått et “helt greit” kompliment fra en gubbe i midtlive krise.

Jeg sitter og leser mine bloggvenners sine innlegg , striglede hus og dressoppkledde barn. Vel, her i huset er det rake motsetningen. Jeg vet ikke hva som har skjedd, det må ha vært en tornado på fære. Vinden ute tror jeg har forvillet seg inn, for her er det komplett kaos.

Faktisk har vi hatt trippel feiring her i dag, kaos eller ei, feire det kan vi uansett. Mine foreldre har begge hatt bursdag, og idag stakk de innom for litt kake. Jeg hadde selvfølgelig ordnet med blomster til bursdagsbarna, de fortjener egentlig så mye mye mer. Men dette har virkelig vært en god søndag, morsdag og litt bursdag. Håper dere nyter dagen, for i morgen begynner en ny uke….

12 kommentarer

12 thoughts on “Hvor er diamantsmykket??

  1. Så koselig med besøk av din mor og far🤩🌷og så fin du er i dag Vivian, den fargen kledde du virkelig godt. Ønsker deg en fin kveld😘

  2. Gratulerer med dagen til både deg og dine foreldre 🎂🎊så fin du er på bildet💜ingen diamantsmykke her heller, men gubben hadde bakt bløtkake, og inviterte ut på middag, og min sønn som studerer i Tromsø, ringte og gratulerte meg med morsdagen ♥️ bedre enn all verdens smykker. Ønsker deg en fortsatt fin kveld 💜

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *