Hva i huleste er dette???

Categories Blogg

I går kveld gikk gubben ut for å lufte vår firbeinte venn, og det ble starten på et lite mysterium.
Gubben går alltid gjennom hagen når han går tur med hunden, men i går oppdaget han noe han aldri hadde sett før. De siste dagene har gubben gått den samme ruten gjennom hagen, så han ble ganske overrasket når han oppdaget at en ny type vekst hadde dukket opp over natta.

Ja de hadde ikke bare dukket opp over natta, de var også i ferd med å ta over halve hagen.
Det var så mange at selv gubben reagerte, og like etter ble jeg bombardert med bilder.
Jeg hadde heller ikke sett denne veksten før, og det var da jeg virkelig ble nysgjerrig. Så jeg sendte et bilde til min venninne som vet mye om ulike vekster, men selv hun hadde aldri sett denne typen før.

Så nå håper jeg dere kan hjelpe meg, hva i huleste er dette? De er jo veldig fine så det hadde vært synd om det bare er ugress. Jeg har prøvd å Google uten å finne noe som ligner, og jo mindre jeg finner jo mer nysgjerrig blir jeg. Kanskje gubben har oppdaget en ny plantesort, det hadde vært litt kult.

Jeg er glad jeg bor så tett på naturen, og med store åpne vinduer får jeg mye med meg av livet utenfor. Som i går når tre vakre hjort kom gående ut fra skogholtet, de brydde seg lite om at det var midt på lyse dagen. Gjennom stuevinduet kunne jeg følge dem med blikket, de var knappe fire meter unna. Gubben bestemte seg for å prøve å filme de og da var jeg sikker på at idyllen var over. Men i går fikk vi bevis på at de ikke er redd for oss, for selv om gubben sto noen få meter unna brydde de seg ikke.

Når mørket faller på er det hekken til naboen som blir nattmat…

Takket være deres tips om blodmel har blomstene mine fått stå i fred, så nå kan jeg nyte synet av de vakre skapningene uten å føle på irritasjon. Det eneste som gjenstår nå er dette mysteriet, men det håper jeg dere kan hjelpe meg med. Dersom dere vet hva disse lilla vekstene heter vil jeg gjerne høre fra deg, for både jeg og gubben klør oss i hodet her vi sitter…

8 kommentarer

8 thoughts on “Hva i huleste er dette???

  1. Jonsokkoller, skulle gjerne sett dem fra siden for å være 110 prosent sikker, men få dem vekk, de overtar hele området..

  2. Krypjonsokkoll ja.
    Og dyrene du har besøk av er hjort. Har ikke ville dådyr i Norge, om det ikke er noen rømt fra parker 😊 Men disse er hjort.

    1. Skrev jeg dådyr?? Jeg må ha vært helt omtåket den dagen. Det er bare hjort vi har i skogen, og det har jeg alltid skrevet i innleggene mine, så jeg vet ikke hvordan jeg har klart å skrive dådyr.

  3. Vil legge til at krypjonsokkoll ikke abdolutt er ugress. Den selges i hagesentre, og blir beskrevet som veldig lavtvoksende og vakker 😊 Google litt, så ser du 😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *