Hjertevarme…

Categories Blogg

Alt jeg trenger har jeg nær, en liten stue er fylt med fred.
Uker med stress og jag er for lengst glemt, og på bordet står fire lys og brenner så fint.
Fire lys som minner oss på, hva julen egentlig handler om.

 

Et lys for glede og et lys for håp, et lys for lengsel og et lys for fred.
En tåre faller for alle vi har mistet, en liten tåre for alle vi fremdeles har nær. Gleden over livet blir igjen så stor, savnet etter det som har vært blir større. En dag i Desember blir et lite land helt stille, tiden stopper opp.

 

Nestekjærligheten øker, et folkeslag kommer sammen på tross av ulikheter. Skylappene forsvinner, det er som om vi våkner opp.
Givergleden kommer til liv, plutselig ser vi mannen som sitter på hjørnet med koppen i handa. Et helt samfunn endrer seg i Desember dagene, vi ser plutselig hva som er viktig.

 

Men det er ikke alle som har det like godt, det er mange som i disse dager føler på en ensomhet så stor. Derfor er det ekstra viktig, at vi i disse dager strekker ut en ekstra hånd. Vi må nemlig aldri glemme hvor heldig vi er, takknemlighet er noe vi alle bør dele. Nestekjærlighet er vårt viktigste redskap, vårt mektikste redskap mot et altoppslukende mørke…

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Hjertevarme…

  1. Fra en firebarns mamma til en annen… de aller beste ønsker for 2022, Vivian! Du skal vite at du i en hektisk hverdag er en inspirasjon, og jeg beundrer deg virkelig.

    Alt godt!
    Juleklem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *