Gubben ble til Tor….

Categories Blogg

I dag lå jeg helt til klokken 11 , og det trengte jeg kjente jeg.
Jeg sovnet med engang i går , men så ble jo klokken 01.00 når vi kom oss i seng så det var jo kanskje ikke så rart. Men idag var jeg slettes ikke klar for noe tull når jeg våknet , likevel er det nettopp det jeg får når gubben er hjemme. En morgengretten kjerring og en finnmarking i tullehumør er slettes ikke en god kombinasjon , og det fikk jeg bevis på i dag.

Dyna ble revet av som en tornadovind , et sekund der lurte jeg på om gubben hadde blitt påvirket av serien Ragnarok vi så i går. Det føltes ihvertfall ut som om det var guden Tor som løftet meg opp , og like etter svingte han meg rundt raskere enn lynet.
“E du klar for en svingom kjerring , det e jo lørdag”

Etter et lynraskt besøk på badet ble jeg bært ut i stua , og det var da vi oppdaget at noen hadde okkupert godstolen min. Der satt min datter og gliste imot meg , hun hadde neimen ikke tenkt til å flytte seg. Og da gikk det som det gikk da , hvis hun ikke ville flytte seg så måtte hun selv ta konsekvensene.

I dag var gubben lynrask med å komme seg ut , han ble nemlig litt giret igår etter han hadde gjort den ene pallekarmen ferdig.  I tillegg fant han min gamle stiftepistol , og den passet perfekt til å bruke for å få plasten i bunnen på plass. Så nå er begge kassene ferdigstilt , det eneste jeg mangler nå er jord og lecakuler. Jeg skal virkelig plante tulipaner og andre løker nå , og det beste av alt er at de nå får stå i fred!

 

En liten gutt har også fått testet firhjulingen for første gang i år , og siden det var en stund siden sist han har brukt den så var det litt skummelt første gangen. Men det gikk ikke lang tid før han fikk dreisen på det , og da gikk det så det suste.
Vi fikk en byge med regn i formiddag men det ble med den ene bygen , så vi fikk være litt ute i dag også.

Men all aktaviteten tok tydeligvis på en liten gutt , for når vi kom inn sovnet han plutselig på sofaen. Det ble tydelig at det hadde vært en lang uke for en liten gutt , den eneste ulempen nå er at en liten gutt nå kommer til å holde det gående til langt utover kvelden. Heldigvis er det søndag i morgen , enda en fridag som kan brukes til å hente seg inn på. Men det har vært en god lørdag for oss alle sammen , det eneste jeg håper på nå er at jeg får en litt roligere start i morgen tidlig…

1 kommentar

1 thought on “Gubben ble til Tor….

  1. Firhjuling, ja det er nok gøy for minsten 🤩😋 Fine bilder 🥰 God helg videre Vivian 💗🌸☀️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *