Frustrert over ulikheter

Categories Blogg

Det er ingen tvil om at jeg og gubben er ulike , noen ganger tar jeg meg faktisk i og bli overrasket de få gangene vi er enige. Egentlig er det rart at vi har fått det til å fungere , men når kjærligheten er stor nok så overvinner den alt. Men det er øyeblikk der min frustrasjon blir stor , og den ble enda større etter at tre bokstaver rammet.

For nå kan jeg ikke gripe inn lenger , jeg har heller ingen mulighet til å ta igjen. Det irriterer meg at gubben vinner enhver diskusjon bare fordi han er frisk , bare fordi han har krefter til å rope ut. Selv når han tar feil (noe han gjør ofte , for mor har som regel rett) så går han seirende ut , for jeg er som sagt veldig lett og vinne over.

Men i går fikk jeg nok , etter en hel dag med erting og tull gikk rullegardinen rett ned. Hele dagen hadde han fyrt meg opp , og jeg kom som vanlig ikke til motmæle. Derfor begynte jeg og lete , lete etter noe som kunne være til hjelp. Noe som kunne være et våpen når gubben holder på som verst , noe som kunne gi meg en hevn når jeg trengte det som mest.

Etter litt leting fant jeg det jeg var ute etter , nå var det bare å vente. Vente på en gyllen mulighet , vente på det rette øyeblikket der jeg kunne få min hevn. Jeg ville ta han på sengen , han skulle ikke ane hva som traff han. Men jeg trengte ikke vente så lenge , for når nyhetene på Tv 2 begynte så skjønte jeg at tiden var inne.

I det han la ryggen tilbake i velkjent positur satte jeg nådestøtet inn , en høy skjærende lyd fylte en liten stue. En halvskallet gubbe fløy ut av stolen , det hele skjedde så fort at jeg måtte sjekke om han fikk ræva med seg på en uventet flytur.

“Ka i sat#n va det” , en forskrekket gubbe stirret opp på meg der han lå på alle fire mens han sjekket at alle kroppsdeler fortsatt var intakt. Aldri har en gubbe gått ned på kne for meg , selv ikke når et frieri ble avlevert. Men nå sto han altså der , på kne og med en redsel som ikke kan beskrives i øynene. Alt takket være en app , 1 minutt med nedlastning var vel verdt ventetiden.

En app med navnet “Alarm fra Helvete” virket svært forlokkende , og jaggu levde den opp til forventningene. Jeg kvapp selv når en krigsalarm ble fyrt i gang , håret på hodet mitt har enda ikke turt å legge seg ned. Jeg tror det blir en stund til jeg fyrer av en alarm igjen , ja for jeg vil jo ikke ta livet av gubben heller…

7 kommentarer

7 thoughts on “Frustrert over ulikheter

  1. No fikk vi oss en god latter her! Måtte lese innlegget høyt tel min gubbe😅takk skal du ha Vivian 🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *