Frustrert over Postnord…

Categories Blogg

Jeg som hadde gledet meg til i dag , pakken jeg hadde ventet så lenge på skulle endelig komme. Det fikk jeg nemlig melding om i går , faktisk så ble jeg bedt om å svare på om det passet.. Tre uker tok det , den lengste ventetiden jeg noengang har hatt når det gjelder pakker. Men like før klokken 13 fikk jeg kontrabeskjed , pakken ville ikke bli levert før på mandag. I følge dem så var det jeg som hadde bedt om at de skulle levere pakken på mandag , og det var nettopp dette som gjorde meg passe irritert. Forsinkelser kan selvfølgelig oppstå , hadde de skrevet det så skulle jeg ikke sagt så mye. Men når de påstår at det er meg som har bestemt at utleveringdatoen skal endres så ber de om bråk , for det har jeg altså ikke gjort.

Nydelig himmel i går kveld

Heldigvis klarte jeg ikke være irritert så lenge , for i dag kom sommeren til Bergen by. Vi merket det allerede i går ettermiddag , temperaturen hadde steget voldsomt over natta. Så idag klarte jeg ikke sitte inne , jeg måtte benytte formiddagen til å nyte solen. Litt vind har det derimot vært ,  men det var bare godt i den steikende solen. Det ser ut som om det er meldt like varmt i morgen også , og det passer oss bra.

Vi skal nemlig på tur i morgen , naboen har kjøpt seg hytte og vi er blitt invitert på besøk. Nå som både jeg og gubben er fullvaksinerte så tør vi å dra litt mer på besøk , jeg kan ikke huske sist jeg var på besøk til noen andre enn familien. Det må jeg si er et skritt i riktig retning , vi må tro og håpe på at denne vaksinen kan gi oss litt normalitet igjen.

Bilen er klar for tur…

Min datter jublet i går , streiken som pågår ga henne en uventet fridag. Men selv om hun fikk fri i går så måtte hun på skolen i dag , det var nemlig ikke alle lærerne som streiket. Jeg trodde alle var medlem av den samme fagforeningen , ihvertfall når de tilhørte samme yrkesgruppe. Der ser du hvor lite jeg vet , og at man aldri blir for gammel til å lære noe nytt. Hun er i gang med vurderinger nå , og i dag var det matte som sto for tur. Hun var ikke særlig fornøyd når hun kom hjem , men jeg trøstet henne med at det hadde sikkert gått bedre med henne enn med meg på den tiden. Gudene skal vite at jeg hatet det faget , de kunne like så godt pratet gresk til meg.

Tid for å ta bassenget frem igjen...

Men så har jeg aldri vært noe særlig skoleflink , de eneste fagene jeg gjorde det bra i var Norsk og Engelsk. Men det var bare fordi jeg elsket stiloppgaver , og det beste jeg visste var å skrive fra virkeligheten eller fantasi oppgaver. Så jeg har elsket å skrive siden jeg var liten , og jeg har klart å få flere lærere til å gråte. Jeg husker enda Engelsk læreren sine ord når jeg gikk ut av videregående , “Gud jeg er glad du er ferdig nå , endelig kan tårekanalene mine få litt hvile”

Min datter er stikk motsatt , hun har arvet sin far sitt hode på det området. Hun får gode karakterer i de fleste fag , men er det noe hun hater så er det å skrive stil. Engelsk liker hun heller ikke , men Tysk derimot er helt greit. Forstå det den som kan , jeg gjør det ihvertfall ikke. Men heldigvis kan jeg bidra litt på disse områdene , og jeg blir like glad hver gang hun spør. Ja ikke Tysk da , den kan hun ha for seg selv.

Rhododendronen begynner å blomstre…

Jeg skjønte det var helg når en liten gutt kom løpende inn døren , han hadde ikke tid til å si hei engang. Det var kun et spørsmål han ville ha svar på , han sto og trippet fremfor meg.
” Har godtefeen vært her mamma , har du hørt han?”

Selvfølgelig hadde han vært der , han måtte jo sjekke postkassen sin. Men først måtte han spise middag , godtefeen er nemlig streng på det området. Ingen godteri før middag , hvis den regelen brytes så kan det hende han ikke kommer tilbake. Men med Taco på menyen så er det slett ikke vanskelig å få en liten gutt til å spise , det er nemlig en av favoritten. Så nå er det helg folkens , er det ikke deilig????

4 kommentarer

4 thoughts on “Frustrert over Postnord…

  1. Det har vært mye styr med Post Nord. Pakker som blir borte,og innhold som er knust. Veldig irriterende. Det er tre ulike organisasjoner for lærere. Vi har lektorlaget som har de fleste medlemmer fra videregående skole, så har vi Skolenes landsforbund, som har medlemmer fra alle skoleslag. Skolenes landsforbund er et LO- forbund. Til slutt har vi Utdanningsforbundet, som har medlemmer fra alle skoleslag. Utdanningsforbundet er medlem av Unio, og det er Unio som er i streik. Ønsker dere alle en fantastisk helg 💜

    1. Tusen takk for en grundig leksjon Trude , nå lærte jeg noe nytt 🌷Ja Post Nord er et kapittel for seg selv , ikke rart de har et dårlig rykte på seg . Riktig god helg til deg også💖

  2. Det er så deilig at sommeren titter frem ! Den kom hit også i dag, så helgen er øremerket hageflekken. Håper på et måltid ute også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *