Fra skuffelse til glede på et øyeblikk…

Categories Blogg

Idag våknet jeg opp med et dystert sinn , kroppen føltes helt mørbanket ut.Skuffelsen over gårsdagen satt enda i meg , likevel var det bare å komme seg opp til en ny dag. Men før jeg sto opp måtte jeg sjekke om alle lemmer fortsatt var på plass , for det føltes ut som om jeg hadde blitt overkjørt av en buss to ganger. Etter en rask sjekk kunne jeg konstantere at alle kroppsdeler fortsatt var inntakt , så da var det bare å presse seg opp av senga.

Min datter sto opp like etter meg , og det var ikke vanskelig å se at hun også var skuffet fremdeles. Der satt vi side om side og surmulte om kapp , livet var fryktelig kjipt der og da. Så humøret var ikke akkurat på topp i dag , selv solen som skinte fra en blå himmel klarte ikke å få meg i bedre humør. Men like før klokken 14 idag endret alt seg , en uventet telefon fra gubben endret hele dagen.

Verdens flotteste mann , ja bortsett fra gubben da😅

“Æ har en spennende nyhet kjære , er du klar?” spurte gubben i andre enden , jeg skjønte ingenting der jeg satt.
Det viste seg at han hadde blitt kontaktet på Messenger , og når gubben leste meldingen ble han helt satt ut. Det sier mye , for det skal noe til for å sette gubben ut. Husker dere at jeg sa at det var to år siden jeg flydde paragliding sist? Da fikk jeg fly med en fantastisk mann. Amun Løvland var mannen som først fikk ideen om å lage en rullestol som kunne brukes til paragliding , han har lang erfaring med sporten og konkurrerer i akrobatikkflyging.
Amun har også vært «pilot» for mennesker med ulike funksjonshemninger, noe som til nå har krevd et stort apparat av hjelpere. Det ville han gjøre noe med.

Han ble prosjektleder for å utvikle denne ideen , og sammen med fire elever som gikk på Fagskolen i Kristiansand satte de i gang. Oppdraget var å lage en spesialdesignet rullestol som funksjonshemmede kan sitte i under hele flygingen med paraglider. Stolen skulle oppfylle en rekke sikkerhetskriterier. Selve stolen ble ferdig i 2016 , og samme året fikk han forespørsel om å delta med rullestolen på ekstremsportveka på Voss.

Det var der jeg møtte Amun for første gang i 2019, jeg hadde nemlig sett et innslag på TVen om denne rullestolen og jeg ble helt vill der jeg satt. Dette måtte jeg bare prøve , så jeg heiv meg på telefonen til min kjære venninne for å be henne om å undersøke. Spent og ivrig møtte jeg opp på Voss noen uker etterpå , og der traff jeg altså denne fantastiske mannen. Amun oste av trygghet og erfaring , jeg kunne ikke fått en bedre “pilot”. Jeg gliste fra øre til øre under hele flyveturen , og det var første gangen jeg følte meg levende igjen etter at jeg ble syk.

Amun var personen som hadde sendt melding til min mann i dag , han følger meg på Facebook og har sikkert sett mitt skuffende blogginnlegg i dag. Han skjønte godt at vi ble skuffet i går og nå ville han prøve å gjøre noe med det , dette er en mann med et stort hjerte. Så han inviterte oss i dag hjem til hans bosted til helgen , det var ingen problem med overnatting for en helg.
Amun bor på Bygland som er en kommune i Agder fylke , i idylliske omgivelser bor han med samboer og barn på et lite småbruk. Der har de forskjellige dyr som kyr , hester , katt og hund , et lite eldorado med andre ord.

Bygland

Jeg begynte å gråte når gubben ringte og fortalte det , for en fantastisk gave og få! Ikke vet jeg hva jeg har gjort som fortjener en slik godhet , jeg ble helt satt ut! Så nå reiser vi på fredag , sørlandet blir vårt neste eventyr. Selv gubben er giret , dette blir en fantastisk helg. Så nå krysser vi fingrene for at værgudene er med oss i helgen , for da bærer det rett til værs med både mor og datter. Tuuuusen takk Amun , du er fantastisk💖

25 kommentarer

25 thoughts on “Fra skuffelse til glede på et øyeblikk…

  1. Wow! Hurra for gullgutter med store hjerter som får magiske ting til å skje! Og hurra for grisetøffe damer ( du og datteren!) Jeg er imponert! Hilsen hu som har såpass høydeskrekk at det er et poeng å ikke feste hengekøya for høyt i trærne🙈

  2. Det finnes mennesker med svære hjerter, Amun må være blant de ❤ Så uselvisk gjort av han!

  3. Ååå eg blir så glad når du forteller ting som dette <3 Mange flotte mennesker <3 Herlig! Tipper dere får eg drømmehelg av de sjeldne 🙂

    Go`klem fra Moi!

    1. Ja dette blir virkelig en drømmehelg , noen ganger må jeg bare be gubben om å klype meg i armen for at jeg skal tro det er sant 😍Stor klem tilbake fine du💖

  4. Dette fortjener du virkelig🥰så krysser eg fingrer og tær på at det blir flygetur på deg og din datter på et seinere tidspunkt🙏

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *