For en lørdag

Categories Blogg

Dette har vært en berg og dalbane av en dag , i vertfall når det kommer til det følelsesmessige. Jeg var så fortvilet når jeg la meg igår , mest av alt over egen situasjon. Men det hele toppet seg når enda en melding tikket inn sent igår , det ble klart at vi ikke fikk hjelp denne helgen heller. Jeg er så lei av hele situasjonen , lei av at en ordning stadig svikter. Kan ikke folk bare begynne å tenke seg om , når man vet at man er dårlig så må man da pokker ta kunne klare å gi beskjed vel? Ikke sende melding etter at vi har lagt oss , og bare tro at tingene bare ordner seg selv.

Så ja jeg var rasende igår , og jeg våknet like rasende idag. Alle mine planer for dagen måtte igjen kanselleres , jeg har ikke ord lenger for hvor forbanna lei jeg er. Så idag har jeg sendt melding til kommunen , for nå har begeret mitt rent over. Jeg orker ikke mer , jeg har gitt opp hele BPA ordningen. I det siste har det vært en ekstra tung kamp og komme seg opp av senga , utfordringene har stått i kø. Jeg er lei av å bli dårlig behandlet , jeg er lei av en deterikkesåfarlig holdning.

Jeg hadde lite lyst til å stå opp i dag , tusen gjøremål og ingen hjelp. Soverommet mitt flyter , og flekkene på gulvet som har lagt der i en uke nå lå der i dag og. For her i huset er det tydeligvis nok å bare støvsuge , vasking er oppskrytt. Jeg må faktisk fysisk peke på flekkene for at noen gidder å ta de , og nå sitter jeg her og lurer på hvordan resten av huset ser ut. Ja når selv gubben klager over at det er skittent så sier vel det sitt , jeg kunne kjenne hvordan huden krympet seg i dag.

Gubben har løpt som et pska skinn i hele dag , mellom en hylende kjerring og tusen meter med lyslenker så har han virkelig fått kjørt seg. Det var en stund der han gikk med snørrkluten i ene hånda og lyslenka i andre , i skytteltrafikk gikk han mellom verandaen og en gråtende kjerring. For en lørdag sier jeg bare.

Men nå har roen senket seg litt , dagen ble avsluttet med et besøk på Mcdonalds. Takk og lov for drive through , i disse dager kommer det godt med. Så jeg fikk i det minste kommet meg ut litt i dag , men det beste med hele turen var å komme hjem. For når vi svingte inn i en stille gate så kom tårene på ny , synet av alle lysene rundt huset varmet mitt hjerte. Jeg blir like glad hvert år når julelysene kommer opp , spesielt den fine juletrebelysningen i flaggstangen vår. Så nå sitter jeg her og nyter stillheten , omringet av lys på alle kanter…

 

3 kommentarer

3 thoughts on “For en lørdag

  1. Ansvarsfølelelse, hvor er den? Jobb hos noen som er så hjelpetrengende som deg MÅ ha mere enn lønn som grunnlag. Å være noe godt for andre mennesker må være hovedgrunn. Blir utrolig sint på dine vegne når det går an å bare sende ei melding i siste lita. Det er for lettvint, og fraværsgrunn må være utrolig god…..

  2. Æ blir igjen så forbannet på dine vegne over hvor dårlig ordningen fungerer!! Dessverre hjelper jo ikke min forbannelse det døyt, så det er bra st du har kontaktet kommunen.

    Det e uteolig beundringsverdig at du midt opp i alt , gleder dæ over alle julelysene❤️Vivian du e virkelig et vakkert lys sjøl altså 🥰en nydelig adventssøndag tel dæ og din familie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *