For en deilig påskedag…

Categories Blogg

Gud hvor godt jeg har sovet i natt , ikke en eneste gang har jeg vært våken. Jeg fikk sjokk når jeg våknet og så på klokken , 07.40 viste viserne på klokken. Bipapen var fortsatt på , noe jeg var veldig glad for. Tanken på at jeg måtte vekke gubben tidlig for å få av meg masken var ikke særlig fristende , det har ikke blitt så mye søvn på han heller på turen. Vi har dessverre ikke nattevakter i påsken , så da må gubben tre inn som vanlig. Heldigvis har natta vært god , vi trengte litt søvn begge to.

Etter at gubben hadde tatt av meg masken sovnet jeg igjen , og i senga ble jeg liggende til klokken ble 11. Hadde det ikke vært for at jeg måtte på toalettet så hadde jeg sikkert lagt der enda , senga mi føltes plutselig ut som en himmelseng. Men jeg fant trøst i tanken på at jeg ikke trengte tilbringe dagen  i rullestolen  , godstolen sto og ventet på meg idag. Jeg skjønner ikke hvordan andre ALS syke klarer å sitte i rullestolen hver eneste dag , jeg klarer det ihvertfall ikke.

Det var tydeligvis ikke bare meg og min mann som hadde sovet godt i natt , en liten gutt var nemlig full av energi idag når han sto opp. Så mye energi at jeg håpet det var finvær ute , for det eneste som kan tømme en liten gutt for krefter er mye uteaktivitet. Jeg håpet faktisk på at værmeldingen faktisk hadde rett , for snø hadde vært mye bedre enn det været jeg våknet opp til.

For ute hadde høstværet igjen tatt over , regnet plasket mot ruten og vinden ulte rundt hushjørnet. Så det var bare å belage seg på nok en innedag , vi har ikke akkurat vært heldig med påskeværet i år. Heldigvis var en liten gutt veldig glad for å komme hjem til sine egne leker , og han trives godt i sitt eget selskap. Dessuten har han en liten firbeint venn som han kan leke med , og det har vært en fryd og se på de to idag. Hele sofaen ble bygd om til en hule til en liten tass , en liten arkitekt var veldig fornøyd med arbeidet sitt.

Koser seg i den nye hula si

Gubben slo på stortromma og lagde skinkestek til middag idag , det tok ikke lang tid før en deilig duft begynte å spre seg rundt i huset. Det ble tydelig at energien var tilbake hos gubben , for det er en stund vi har hatt en så god middag. På tross av været så har dette vært en god dag , vi har bare slappet og kost oss. Nå ser jeg frem til nok en kveld med påskekrim på TVen , det er nemlig høydepunktet for meg i påsken. Men før jeg kan sette meg ned og nyte roen fremfor TVen så har jeg en jobb å gjøre , aldri hadde jeg sett for meg at mine påskegåter skulle skape et så stort engasjemang. Min datter er helt svett her , det er nemlig hun som har fått i oppgave og gå igjennom alle svarene deres.

Så i kveld trekker jeg tre vinnere og legger det ut i morgendagens første innlegg , så skal jeg prøve å få sendt premiene avgårde så fort som mulig. Tusen takk til alle dere som har engasjert dere , det har vært en fryd og se alle svarene deres. Nyt resten av denne påske søndagen , og tenk på at vi har enda en fridag og se frem til…

Rettigheter: tegninger.no
2 kommentarer

2 thoughts on “For en deilig påskedag…

  1. Blir spennende i morgen, da får vi se riktig svar og hvem som er de tre vinnerne 🤩 Så fint at du sov godt i natt 👍Kos dere med påskekrim på Tv’n 🤩😄 fortsatt god påske 🐥🐣🌼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *