Fly til besvær…

Categories Blogg

Ja så fikk vi ønsket vårt oppfylt, svigermor blir i to dager til. Flyet ble kansellert grunnet teknisk feil, så returen ble utsatt til søndag. Gjett om Isak ble glad, ja alle ble glad. Nå kan vi nyte det å henne litt lenger. Det ble kanskje litt besværlig for henne, men for oss var det ren glede.

Jeg har vært gretten i hele dag, egentlig mest lei meg. For noen ganger tror man at man er sur, men så er det en helt annen følelse som ligger i bunn. Da hjalp det godt på humøret når min datter kom tuslende ut i stuen med yndlings chipsen under armen. Hun hadde nok sett at jeg var litt mutt, og da hjelper det alltid med noe godt å knaske på.

Isak er også sur for tiden, jeg tror rett og slett han er trøtt. I dag sov han til ni enda han la seg tidlig igår. Og hadde det ikke ringt på døren i morges, så hadde han nok sovet lenger. Han var jo selvfølgelig med opp for å hente bestemor tilbake, og enda han sov både opp og ned i bilen så virker han trøtt enda. Men nå sitter han og pappaen rundt spisebordet og bygger brannstasjon, eller det vil si, pappaen bygger og en liten gutt kjefter på han om at han må gjøre det riktig.

Jeg derimot sitter og ser på Mr Bean reiser på ferie, det er noe med å se på andres uflaks som hjelper på humøret 😅Så jeg ble plutselig i bedre humør, og det er enda bra, for nå begynte til og med jeg å bli lei av meg selv 🤣

Denne kvelden må vi bare nyte, for i morgen reiser min datter. Hun skal tilbringe noen dager på østlandet hos sin far, så nå ser jeg ikke henne før til neste år. Ja tenk at dette året snart er omme, et helt år er snart et tilbakelagt kapittel.

Så denne dagen endte bedre enn den startet, humøret steg et par hakk utover kvelden. Nå sitter vi her med fyr i peisen, svigermor tilbake på plass og med en god film på TVen. Dermed er livet ganske så bra, ja ihvertfall i dette øyeblikket…

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *