Et døgn uten svar

Categories Blogg

I går kveld skjedde det igjen , jeg ble utestengt fra min egen blogg. Innlegget jeg hadde skrevet ville ikke lagre seg , og plutselig ble hele skjermen fylt med store bokstaver. “ERROR , denied access” 
Fortvilet prøvde jeg alt , slettet nettleserdataen hele tre ganger uten hell. Til slutt innså jeg at jeg trengte hjelp , så derfor sendte jeg som vanlig mail til support avdelingen i håp om litt bistand. Men der var det lite hjelp og få , og nå er det gått et døgn uten at jeg har fått hjelp.

Jeg la meg irritert i går kveld , alle mine 600 ord var borte. Når jeg i tillegg ikke får hjelp så blir man frustrert , men som vanlig måtte jeg finne ut av det selv. Finne ut av det har jeg enda ikke gjort , men en midlertidig løsning fant jeg i det minste. For det viste seg at det ikke bare var meg som fikk opp feilmelding på bloggen min , alle i familien fikk det også uansett hvilken enhet de prøvde å logge seg på fra.

Derfor måtte jeg prøve noe som har funket før , jeg måtte finne et annet nett jeg kunne bruke. Mobildata ble løsningen , med en gang jeg ikke brukte wifii så kom jeg inn. Det samme måtte gubben også gjøre , vi må bruke mobilnettet begge to.  Jeg må innrømme at jeg er litt skuffet over support avdelingen , det er frustrerende når man må vente så lenge på svar. Så det er altså grunnen til at det ikke kom noen innlegg i går kveld , når teknikken svikter så er det lite jeg kan gjøre.

Men jeg får prøve å gi dere en oppdatering , for både gårsdagen og dagen i dag har vært god. Jeg ble så rørt i går når en liten gutt kom hjem fra barnehagen , for med seg hadde han en overraskelse. Men denne gangen var det ikke til meg , denne gangen var det storesøster som skulle få litt oppmerksomhet. Lillebror hadde laget verdens fineste bursdagsgave i barnehagen , og nå var jeg så heldig som fikk være vitne til et rørende øyeblikk. Storesøster ble så glad at jeg tror nesten jeg kunne skimte en liten tåre der et øyeblikk , og lillebror var som vanlig veldig stolt.

Kvelden ble avsluttet med The Voice , hele familien samlet seg fremfor TV skjermen. Hadde det ikke vært for dataproblemer senere på kvelden så hadde dagen vært perfekt , men jeg kan vel ikke bli storforlangende heller på mine “gamle dager.”
Ja for det var nettopp det jeg våknet opp til i dag , igjen fikk jeg passet mitt påskrevet. For når skyvedøren gikk opp i dag tidlig hadde en liten gutt bare en ting å si , et budskap som var tydelig og klart.
“Mamma du er en gammel dame , det er bare gamle mennesker som sover så lenge” 
Nå vet jeg ikke hva han mener med lenge , i min verden er ikke 07.15 om lørdagen lenge akkurat. Det var ikke mye fred og få etter det , så til slutt ga jeg opp alle tanker om en sen morgen.

 

Nesten hver dag får jeg film fra oppdretteren , og hver gang blir jeg litt mer forelsket. Jeg gleder meg såååå mye til vi skal kjøre over fjellet for å hente vår lille skatt , ja når selv gubben er fortapt så sier det mye. Han har sagt at han kjører uansett vær , så dette kan bli en spennende tur. Vi får håpe på fint vær og hvitkledde vidder , uansett så blir det godt med en luftetur. Dagene går ikke fort nok , alt hele familien tenker på er vårt nye familiemedlem. Så neste helg blir det handlerunde til den lille , det siste lille må nå på plass.

Resten av kvelden går med til kos , og når gubben overrasker med og kjøpe alle mine favoritter så er livet perfekt. Det eneste som gjenstår nå er at jeg får fikset opp i dataproblemene en gang for alle , det hadde vært fint med et svar fra support snart. Verken guttene eller jeg klarer å ordne det , heldigvis har jeg funnet en midlertidig løsning på problemet. Men nå skal jeg bare nyte resten av kvelden sammen med mine , og håpe på at vi våkner opp til et hvitt dekke i morgen , det er nemlig snø i luften….

 

6 kommentarer

6 thoughts on “Et døgn uten svar

    1. Hei Diana , jeg har hørt om andre som har prøvd det samme. Selv har jeg valgt å stå over , for meg virker det litt utenkelig at en diett kan gjøre meg frisk. Jeg velger heller og fokusere på det som gir meg livsglede , og god mat er en av de tingene. Men du må gjøre det som er best for deg , følg magefølelsen din og kanskje rådfør deg med lege før du begynner , helsen bør alltid komme først 💜

  1. Dritt at supporten ikke helt har levert like bra som den burde her. Føler de som styrte bak rattet på gamle blogg.no var hakket flinkere på den fronten stort sett.. 🖤

    Og så teit at innlegget ditt ble borte sånn. Er det noe som virkelig klarer å demotivere meg (bortsett fra når jeg får NULL respons på det som er blitt publisert 😅) så er det når ting ikke blir lagret ordentlig.. 😖

    1. Ja det er fryktelig frustrerende , men det som irriterer meg mest er at jeg enda ikke har hørt noe fra support avdelingen. Jeg kan forstå at de har mye og gjøre , og at det er mindre bemanning i helgene. Men de kunne i det minste gitt livstegn fra seg , så jeg visste at jeg ville få hjelp etterhvert💜

  2. Hælledussan, så nydelig liten skatt ❤️ Har en Cocker spaniel på 11mnd selv , de gir så utrolig mye glede, så skjønner godt at ventetiden er laang 😅♥️🐕

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *